Dine4Fit
star star star star star_half
menu
menu
search close
account
Produkty spożywcze
keyboard_arrow_right
Warzywa świeże
keyboard_arrow_right
Burak czerwony gotowany

Burak czerwony gotowany

Ilość x {{unitOption.title}} sztuka
Zdjęcia - Burak czerwony gotowany
Wartość energetyczna 33 kcal
= 139 kJ
Białka 1 g
Węglowodany 6 g
Tłuszcze 0,17 g
Błonnik 2 g
Wartość energetyczna {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Białka {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Węglowodany {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tłuszcze {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Błonnik {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Wartość energetyczna 33 kcal
Białka 1 g
Węglowodany 6 g
Tłuszcze 0,17 g
Błonnik 2 g
Wartości odżywcze
Status
poddane obróbce cieplnej
Białka
1 g
Węglowodany
6 g
Cukry
5 g
Tłuszcze
0,17 g
Nasycone kwasy tłuszczowe
0 g
Kwasy tłuszczowe trans
-
Mono nienasycone
-
Wielonienasycone
-
Cholesterol
-
Błonnik
2 g
Sól
0,2 g
Woda
-
Wapń
0,02 mg
GI Indeks glikemicznyhelp
PHE
60 mg
Status
surowe poddane obróbce cieplnej
Białka
{{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Węglowodany
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Cukry
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} g-
Tłuszcze
{{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Nasycone kwasy tłuszczowe
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g-
Kwasy tłuszczowe trans
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g-
Mono nienasycone
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g-
Wielonienasycone
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg-
Błonnik
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Sól
{{foodstuff.foodstuff.salt}} g-
Woda
{{foodstuff.foodstuff.water}} g-
Wapń
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg-
GI Indeks glikemicznyhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} mg-
Alkohol
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g
Skład wartości odżywczych
fiber_manual_record Białka
fiber_manual_record Węglowodany
fiber_manual_record Tłuszcze
fiber_manual_record Białka
fiber_manual_record Węglowodany
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tłuszcze
fiber_manual_record Nasycone kwasy tłuszczowe
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Zawiera witaminy
Witamina B Witamina B
Witamina C Witamina C (kwas askorbinowy)
Zawiera minerały
Potas Potas
Sód Sód
Wapń Wapń
Magnez Magnez
Pozytywny wpływ produktów spożywczych
Mózg Wzmacnia aktywność mózgu
Układ nerwowy Wzmacnia układ nerwowy
Włosy Poprawia kondycję włosów
Wątroba Wpływa pozytywnie na stan wątroby
Paznokcie Poprawia stan paznokci
Metabolizm Wspomaga metabolizm
Krew Ma pozytywny wpływ na krew
Naczynia krwionośne Wpływa pozytywnie na zdrowie naczyń krwionośnych
Skóra Ma korzystny wpływ na zdrowie skóry
Komórki Ma pozytywny wpływ na komórki

Najpopularniejsza aktywność w kategorii Warzywa świeże

Tytuł Wartość energetyczna (kcal)
20 add_circle Zapisz
63 add_circle Zapisz
15 add_circle Zapisz
47 add_circle Zapisz
96 add_circle Zapisz
100 add_circle Zapisz
15 add_circle Zapisz
100 add_circle Zapisz
34 add_circle Zapisz
32 add_circle Zapisz
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
produktów w naszej bazie danych
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
wczoraj wypełnionych menu
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zarejestrowanych w Dine4Fit