Produkty spożywcze keyboard_arrow_right
Warzywa, rośliny strączkowe i grzyby keyboard_arrow_right
Warzywa świeże keyboard_arrow_right
Pomidory
Pomidory
Ilość x {{unitOption.title}} sztuka
Wartość energetyczna 25 kcal
= 106 kJ
Białka 0,96 g
Węglowodany 4,07 g
Tłuszcze 0,23 g
Błonnik 1,64 g
Wartość energetyczna {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Białka {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Węglowodany {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tłuszcze {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Błonnik {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Wartość energetyczna 25 kcal
Białka 0,96 g
Węglowodany 4,07 g
Tłuszcze 0,23 g
Błonnik 1,64 g
Wartości odżywcze
Status | surowe |
Białka | 0,96 g |
Węglowodany | 4,07 g |
Cukry | 2,87 g |
Tłuszcze | 0,23 g |
Nasycone kwasy tłuszczowe | 0,04 g |
Kwasy tłuszczowe trans | 0 g |
Mono nienasycone | 0,03 g |
Wielonienasycone | 0,1 g |
Cholesterol | - |
Błonnik | 1,64 g |
Sól | - |
Woda | 94,2 g |
Wapń | 0 mg |
GI | |
PHE | 48 mg |
Status | surowe poddane obróbce cieplnej |
Białka | {{foodstuff.foodstuff.protein}} g- |
Węglowodany | {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g- |
Cukry | {{foodstuff.foodstuff.sugar}} g- |
Tłuszcze | {{foodstuff.foodstuff.fat}} g- |
Nasycone kwasy tłuszczowe | {{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g- |
Kwasy tłuszczowe trans | {{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g- |
Mono nienasycone | {{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g- |
Wielonienasycone | {{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g- |
Cholesterol | {{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg- |
Błonnik | {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g- |
Sól | {{foodstuff.foodstuff.salt}} g- |
Woda | {{foodstuff.foodstuff.water}} g- |
Wapń | {{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg- |
GI | {{foodstuff.foodstuff.gi}} |
PHE | {{foodstuff.foodstuff.phe}} mg- |
Alkohol | {{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g |
Skład wartości odżywczych
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Zawiera witaminy
Witamina B1 Witamina B1 (tiamina)
Witamina D Witamina D (ergosterol, kalcyferol, viosterol)
Witamina C Witamina C (kwas askorbinowy)
Witamina B3 Witamina B3 (niacyna, niacynamid, nikotynamid, kwas nikotynowy)
Witamina B Witamina B
Witamina B7 Witamina B7 (biotyna, witamina H, koenzym R)
Witamina K Witamina K (menadion)
Witamina B5 Witamina B5 (pantotenol, kwas pantotenowy)
Witamina B2 Witamina B2 (ryboflawina)
Witamina B6 Witamina B6 (pirydoksyna)
Witamina E Witamina E (tokoferol)
Kwas foliowy Kwas foliowy (folacyna, kwas foliowy, witamina B9)
Witamina A Witamina A
Zawiera minerały
Kobalt Kobalt
Żelazo Żelazo
Pektyna Pektyna
Sód Sód
Selen Selen
Magnez Magnez
Mangan Mangan
Cynk Cynk
Jód Jód
Fosfor Fosfor
Molibden Molibden
Chrom Chrom
Miedź Miedź
Fluor Fluor
Wapń Wapń
Potas Potas
Pozytywny wpływ produktów spożywczych
Infekcja Działa profilaktycznie przeciwko infekcjom
Sen Odpowiednie jedzenie dla lepszego snu
Trawienie Wspomaga trawienie
Serce Wpływa pozytywnie na zdrowie serca
Komórki Ma pozytywny wpływ na komórki
Inne
Najpopularniejsza aktywność w kategorii Warzywa świeże
Tytuł | Wartość energetyczna (kcal) | |
---|---|---|
21 | |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
produktów w naszej bazie danych
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
wczoraj wypełnionych menu
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zarejestrowanych w Dine4Fit