Dine4Fit
star star star star star_half
menu
menu
search close
account
Produkty spożywcze
keyboard_arrow_right
Warzywa świeże
keyboard_arrow_right
Burak czerwony

Burak czerwony

Ilość x {{unitOption.title}} sztuka
Zdjęcia - Burak czerwony
Wartość energetyczna 51 kcal
= 213 kJ
Białka 2 g
Węglowodany 10 g
Tłuszcze 0,19 g
Błonnik 3 g
Wartość energetyczna {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Białka {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Węglowodany {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tłuszcze {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Błonnik {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Wartość energetyczna 51 kcal
Białka 2 g
Węglowodany 10 g
Tłuszcze 0,19 g
Błonnik 3 g
Wartości odżywcze
Status
surowe
Białka
2 g
Węglowodany
10 g
Cukry
7 g
Tłuszcze
0,19 g
Nasycone kwasy tłuszczowe
0,18 g
Kwasy tłuszczowe trans
0 g
Mono nienasycone
0,01 g
Wielonienasycone
0,05 g
Cholesterol
-
Błonnik
3 g
Sól
-
Woda
-
Wapń
30 mg
GI Indeks glikemicznyhelp
PHE
78 mg
Status
surowe poddane obróbce cieplnej
Białka
{{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Węglowodany
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Cukry
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} g-
Tłuszcze
{{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Nasycone kwasy tłuszczowe
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g-
Kwasy tłuszczowe trans
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g-
Mono nienasycone
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g-
Wielonienasycone
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg-
Błonnik
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Sól
{{foodstuff.foodstuff.salt}} g-
Woda
{{foodstuff.foodstuff.water}} g-
Wapń
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg-
GI Indeks glikemicznyhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} mg-
Alkohol
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g
Skład wartości odżywczych
fiber_manual_record Białka
fiber_manual_record Węglowodany
fiber_manual_record Tłuszcze
fiber_manual_record Białka
fiber_manual_record Węglowodany
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tłuszcze
fiber_manual_record Nasycone kwasy tłuszczowe
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Zawiera witaminy
Kwas foliowy Kwas foliowy (folacyna, kwas foliowy, witamina B9)
Witamina B2 Witamina B2 (ryboflawina)
Witamina B Witamina B
Witamina B5 Witamina B5 (pantotenol, kwas pantotenowy)
Witamina B1 Witamina B1 (tiamina)
Witamina A Witamina A
Witamina K Witamina K (menadion)
Witamina E Witamina E (tokoferol)
Witamina C Witamina C (kwas askorbinowy)
Witamina B6 Witamina B6 (pirydoksyna)
Witamina B3 Witamina B3 (niacyna, niacynamid, nikotynamid, kwas nikotynowy)
Zawiera minerały
Potas Potas
Chrom Chrom
Pektyna Pektyna
Wapń Wapń
Mangan Mangan
Miedź Miedź
Sód Sód
Cynk Cynk
Żelazo Żelazo
Fosfor Fosfor
Selen Selen
Magnez Magnez
Jód Jód
Pozytywny wpływ produktów spożywczych
Włosy Poprawia kondycję włosów
Ciśnienie krwi Obniża ciśnienie krwi
Serce Wpływa pozytywnie na zdrowie serca
Paznokcie Poprawia stan paznokci
Cholesterol Poprawia poziom cholesterolu
Komórki Ma pozytywny wpływ na komórki

Najpopularniejsza aktywność w kategorii Warzywa świeże

Tytuł Wartość energetyczna (kcal)
44 add_circle Zapisz
20 add_circle Zapisz
63 add_circle Zapisz
15 add_circle Zapisz
47 add_circle Zapisz
96 add_circle Zapisz
49 add_circle Zapisz
17 add_circle Zapisz
45 add_circle Zapisz
116 add_circle Zapisz
15 add_circle Zapisz
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
produktów w naszej bazie danych
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
wczoraj wypełnionych menu
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zarejestrowanych w Dine4Fit