menu
menu
search close
account
Produkty spożywcze
keyboard_arrow_right
Owoce
keyboard_arrow_right
Owoce suszone
keyboard_arrow_right
Suszone śliwki

Suszone śliwki

Ilość x {{unitOption.title}} kawałek
Zdjęcia - Suszone śliwki
Wartość energetyczna 1 322 kJ
= 316 kcal
Białka 3 g
Węglowodany 75 g
Tłuszcze 0,67 g
Błonnik 12 g
Wartość energetyczna {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Białka {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Węglowodany {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tłuszcze {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Błonnik {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Wartość energetyczna 1 322 kJ
Białka 3 g
Węglowodany 75 g
Tłuszcze 0,67 g
Błonnik 12 g
Wartości odżywcze
Białka
3 g
Węglowodany
75 g
Cukry
51 g
Tłuszcze
0,67 g
Nasycone kwasy tłuszczowe
0,13 g
Kwasy tłuszczowe trans
0 g
Mono nienasycone
0,04 g
Wielonienasycone
0,37 g
Cholesterol
-
Błonnik
12 g
Sól
-
Woda
20 g
Wapń
60 mg
GI Indeks glikemicznyhelp
PHE
131 mg
Status
surowe poddane obróbce cieplnej
Białka
{{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Węglowodany
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Cukry
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} g-
Tłuszcze
{{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Nasycone kwasy tłuszczowe
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g-
Kwasy tłuszczowe trans
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g-
Mono nienasycone
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g-
Wielonienasycone
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg-
Błonnik
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Sól
{{foodstuff.foodstuff.salt}} g-
Woda
{{foodstuff.foodstuff.water}} g-
Wapń
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg-
GI Indeks glikemicznyhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} mg-
Alkohol
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g
Skład wartości odżywczych
fiber_manual_record Białka
fiber_manual_record Węglowodany
fiber_manual_record Tłuszcze
fiber_manual_record Błonnik
fiber_manual_record Białka
fiber_manual_record Węglowodany
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tłuszcze
fiber_manual_record Nasycone kwasy tłuszczowe
fiber_manual_record Błonnik
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Zawiera witaminy
Witamina E Witamina E (tokoferol)
Kwas foliowy Kwas foliowy (folacyna, kwas foliowy, witamina B9)
Witamina B5 Witamina B5 (pantotenol, kwas pantotenowy)
Witamina A Witamina A
Witamina B1 Witamina B1 (tiamina)
Witamina B6 Witamina B6 (pirydoksyna)
Witamina B2 Witamina B2 (ryboflawina)
Witamina B3 Witamina B3 (niacyna, niacynamid, nikotynamid, kwas nikotynowy)
Witamina C Witamina C (kwas askorbinowy)
Zawiera minerały
Żelazo Żelazo
Magnez Magnez
Cynk Cynk
Sód Sód
Mangan Mangan
Jód Jód
Wapń Wapń
Potas Potas
Miedź Miedź
Fosfor Fosfor
Pozytywny wpływ produktów spożywczych
Kości Pomaga we wzroście i odbudowie kości
Ciśnienie krwi Obniża ciśnienie krwi
Metabolizm Wspomaga metabolizm
Mózg Wzmacnia aktywność mózgu
Chudnięcie Odpowiedni produkt dla utraty wagi
Trawienie Wspomaga trawienie
Negatywne działanie produktów spożywczych
Nerki Zbyt duże spożycie uszkadza nerki

Najpopularniejsza aktywność w kategorii Owoce suszone

Tytuł Wartość energetyczna (kJ)
1 051 add_circle Zapisz
1 271 add_circle Zapisz
2 720 add_circle Zapisz
2 971 add_circle Zapisz
1 373 add_circle Zapisz
1 215 add_circle Zapisz
1 712 add_circle Zapisz
1 199 add_circle Zapisz
253 add_circle Zapisz
2 443 add_circle Zapisz
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
produktów w naszej bazie danych
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
wczoraj wypełnionych menu
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zarejestrowanych w Dine4Fit