Dine4Fit
star star star star star_half
menu
menu
search close
account
Produkty spożywcze
keyboard_arrow_right
Warzywa konserwowane
keyboard_arrow_right
Oliwki zielone

Oliwki zielone

Ilość x {{unitOption.title}} kawałek
Zdjęcia - Oliwki zielone
Wartość energetyczna 139 kcal
= 581 kJ
Białka 1 g
Węglowodany 0,2 g
Tłuszcze 14 g
Błonnik -
Wartość energetyczna {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Białka {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Węglowodany {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tłuszcze {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Błonnik {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Wartość energetyczna 139 kcal
Białka 1 g
Węglowodany 0,2 g
Tłuszcze 14 g
Błonnik -
Wartości odżywcze
Białka
1 g
Węglowodany
0,2 g
Cukry
-
Tłuszcze
14 g
Nasycone kwasy tłuszczowe
-
Kwasy tłuszczowe trans
-
Mono nienasycone
-
Wielonienasycone
-
Cholesterol
-
Błonnik
-
Sól
-
Woda
-
Wapń
-
GI Indeks glikemicznyhelp
PHE
60 mg
Status
surowe poddane obróbce cieplnej
Białka
{{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Węglowodany
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Cukry
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} g-
Tłuszcze
{{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Nasycone kwasy tłuszczowe
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g-
Kwasy tłuszczowe trans
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g-
Mono nienasycone
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g-
Wielonienasycone
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg-
Błonnik
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Sól
{{foodstuff.foodstuff.salt}} g-
Woda
{{foodstuff.foodstuff.water}} g-
Wapń
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg-
GI Indeks glikemicznyhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} mg-
Alkohol
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g
Skład wartości odżywczych
fiber_manual_record Białka
fiber_manual_record Węglowodany
fiber_manual_record Tłuszcze
fiber_manual_record Błonnik
fiber_manual_record Białka
fiber_manual_record Węglowodany
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tłuszcze
fiber_manual_record Nasycone kwasy tłuszczowe
fiber_manual_record Błonnik
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
-
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
-
Zawiera witaminy
Witamina E Witamina E (tokoferol)
Witamina K Witamina K (menadion)
Witamina A Witamina A
Witamina D Witamina D (ergosterol, kalcyferol, viosterol)
Zawiera minerały
Wapń Wapń
Miedź Miedź
Żelazo Żelazo
Pozytywny wpływ produktów spożywczych
Serce Wpływa pozytywnie na zdrowie serca
Odporność Wzmacnia odporność
Komórki Ma pozytywny wpływ na komórki
Chudnięcie Odpowiedni produkt dla utraty wagi
Inne
PKU żywność o znanej zawartości PHE

Najpopularniejsza aktywność w kategorii Warzywa konserwowane

Tytuł Wartość energetyczna (kcal)
24 add_circle Zapisz
19 add_circle Zapisz
29 add_circle Zapisz
80 add_circle Zapisz
31 add_circle Zapisz
198 add_circle Zapisz
107 add_circle Zapisz
80 add_circle Zapisz
41 add_circle Zapisz
44 add_circle Zapisz
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
produktów w naszej bazie danych
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
wczoraj wypełnionych menu
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zarejestrowanych w Dine4Fit