Produkty spożywcze keyboard_arrow_right
Warzywa, rośliny strączkowe i grzyby keyboard_arrow_right
Warzywa świeże keyboard_arrow_right
Imbir świeży korzeń
Imbir świeży korzeń
Ilość x {{unitOption.title}} sztuka
Wartość energetyczna 80 kcal
= 334 kJ
Białka 2 g
Węglowodany 17 g
Tłuszcze 0,75 g
Błonnik 2 g
Wartość energetyczna {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Białka {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Węglowodany {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tłuszcze {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Błonnik {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Wartość energetyczna 80 kcal
Białka 2 g
Węglowodany 17 g
Tłuszcze 0,75 g
Błonnik 2 g
Wartości odżywcze
Status | surowe |
Białka | 2 g |
Węglowodany | 17 g |
Cukry | 2 g |
Tłuszcze | 0,75 g |
Nasycone kwasy tłuszczowe | 0,2 g |
Kwasy tłuszczowe trans | - |
Mono nienasycone | - |
Wielonienasycone | - |
Cholesterol | - |
Błonnik | 2 g |
Sól | 0,13 g |
Woda | - |
Wapń | 16 mg |
GI | |
PHE | 90 mg |
Status | surowe poddane obróbce cieplnej |
Białka | {{foodstuff.foodstuff.protein}} g- |
Węglowodany | {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g- |
Cukry | {{foodstuff.foodstuff.sugar}} g- |
Tłuszcze | {{foodstuff.foodstuff.fat}} g- |
Nasycone kwasy tłuszczowe | {{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g- |
Kwasy tłuszczowe trans | {{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g- |
Mono nienasycone | {{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g- |
Wielonienasycone | {{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g- |
Cholesterol | {{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg- |
Błonnik | {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g- |
Sól | {{foodstuff.foodstuff.salt}} g- |
Woda | {{foodstuff.foodstuff.water}} g- |
Wapń | {{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg- |
GI | {{foodstuff.foodstuff.gi}} |
PHE | {{foodstuff.foodstuff.phe}} mg- |
Alkohol | {{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g |
Skład wartości odżywczych
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Zawiera witaminy
Witamina B1 Witamina B1 (tiamina)
Kwas foliowy Kwas foliowy (folacyna, kwas foliowy, witamina B9)
Witamina K Witamina K (menadion)
Witamina B6 Witamina B6 (pirydoksyna)
Witamina B2 Witamina B2 (ryboflawina)
Witamina E Witamina E (tokoferol)
Witamina C Witamina C (kwas askorbinowy)
Witamina B5 Witamina B5 (pantotenol, kwas pantotenowy)
Witamina A Witamina A
Zawiera minerały
Mangan Mangan
Potas Potas
Magnez Magnez
Sód Sód
Wapń Wapń
Cynk Cynk
Miedź Miedź
Żelazo Żelazo
Fosfor Fosfor
Selen Selen
Pozytywny wpływ produktów spożywczych
Krew Ma pozytywny wpływ na krew
Układ nerwowy Wzmacnia układ nerwowy
Kaszel Pomaga przy kaszlu
Naczynia krwionośne Wpływa pozytywnie na zdrowie naczyń krwionośnych
Obrzęk Łagodzi obrzęki
Mózg Wzmacnia aktywność mózgu
Metabolizm Wspomaga metabolizm
Cholesterol Poprawia poziom cholesterolu
Odporność Wzmacnia odporność
Infekcja Działa profilaktycznie przeciwko infekcjom
Menstruacja Łagodne problemy menstruacyjne
Negatywne działanie produktów spożywczych
Apatia Nadmierna konsumpcja powoduje apatię
Najpopularniejsza aktywność w kategorii Warzywa świeże
Tytuł | Wartość energetyczna (kcal) | |
---|---|---|
20 | | |
14 | | |
14 | | |
19 | | |
167 | | |
26 | | |
16 | | |
37 | | |
14 | | |
92 | |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
produktów w naszej bazie danych
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
wczoraj wypełnionych menu
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zarejestrowanych w Dine4Fit