Dine4Fit
star star star star star_half
menu
menu
search close
account
Produkty spożywcze
keyboard_arrow_right
Warzywa świeże
keyboard_arrow_right
Imbir świeży korzeń

Imbir świeży korzeń

Ilość x {{unitOption.title}} sztuka
Zdjęcia - Imbir świeży korzeń
Wartość energetyczna 80 kcal
= 334 kJ
Białka 2 g
Węglowodany 17 g
Tłuszcze 0,75 g
Błonnik 2 g
Wartość energetyczna {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Białka {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Węglowodany {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tłuszcze {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Błonnik {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Wartość energetyczna 80 kcal
Białka 2 g
Węglowodany 17 g
Tłuszcze 0,75 g
Błonnik 2 g
Wartości odżywcze
Status
surowe
Białka
2 g
Węglowodany
17 g
Cukry
2 g
Tłuszcze
0,75 g
Nasycone kwasy tłuszczowe
0,2 g
Kwasy tłuszczowe trans
-
Mono nienasycone
-
Wielonienasycone
-
Cholesterol
-
Błonnik
2 g
Sól
0,13 g
Woda
-
Wapń
16 mg
GI Indeks glikemicznyhelp
PHE
90 mg
Status
surowe poddane obróbce cieplnej
Białka
{{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Węglowodany
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Cukry
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} g-
Tłuszcze
{{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Nasycone kwasy tłuszczowe
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g-
Kwasy tłuszczowe trans
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g-
Mono nienasycone
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g-
Wielonienasycone
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg-
Błonnik
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Sól
{{foodstuff.foodstuff.salt}} g-
Woda
{{foodstuff.foodstuff.water}} g-
Wapń
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg-
GI Indeks glikemicznyhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} mg-
Alkohol
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g
Skład wartości odżywczych
fiber_manual_record Białka
fiber_manual_record Węglowodany
fiber_manual_record Tłuszcze
fiber_manual_record Białka
fiber_manual_record Węglowodany
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tłuszcze
fiber_manual_record Nasycone kwasy tłuszczowe
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Zawiera witaminy
Witamina B1 Witamina B1 (tiamina)
Kwas foliowy Kwas foliowy (folacyna, kwas foliowy, witamina B9)
Witamina K Witamina K (menadion)
Witamina B6 Witamina B6 (pirydoksyna)
Witamina B2 Witamina B2 (ryboflawina)
Witamina E Witamina E (tokoferol)
Witamina C Witamina C (kwas askorbinowy)
Witamina B5 Witamina B5 (pantotenol, kwas pantotenowy)
Witamina A Witamina A
Zawiera minerały
Mangan Mangan
Potas Potas
Magnez Magnez
Sód Sód
Wapń Wapń
Cynk Cynk
Miedź Miedź
Żelazo Żelazo
Fosfor Fosfor
Selen Selen
Pozytywny wpływ produktów spożywczych
Krew Ma pozytywny wpływ na krew
Układ nerwowy Wzmacnia układ nerwowy
Kaszel Pomaga przy kaszlu
Naczynia krwionośne Wpływa pozytywnie na zdrowie naczyń krwionośnych
Obrzęk Łagodzi obrzęki
Mózg Wzmacnia aktywność mózgu
Metabolizm Wspomaga metabolizm
Cholesterol Poprawia poziom cholesterolu
Odporność Wzmacnia odporność
Infekcja Działa profilaktycznie przeciwko infekcjom
Menstruacja Łagodne problemy menstruacyjne
Negatywne działanie produktów spożywczych
Apatia Nadmierna konsumpcja powoduje apatię

Najpopularniejsza aktywność w kategorii Warzywa świeże

Tytuł Wartość energetyczna (kcal)
20 add_circle Zapisz
14 add_circle Zapisz
14 add_circle Zapisz
19 add_circle Zapisz
167 add_circle Zapisz
26 add_circle Zapisz
16 add_circle Zapisz
37 add_circle Zapisz
14 add_circle Zapisz
92 add_circle Zapisz
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
produktów w naszej bazie danych
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
wczoraj wypełnionych menu
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zarejestrowanych w Dine4Fit