Produkty spożywcze keyboard_arrow_right
Warzywa, rośliny strączkowe i grzyby keyboard_arrow_right
Warzywa świeże keyboard_arrow_right
Papryka czerwona
Papryka czerwona
Ilość x {{unitOption.title}} sztuka
Wartość energetyczna 35 kcal
= 147 kJ
Białka 1 g
Węglowodany 6 g
Tłuszcze 0,3 g
Błonnik 2 g
Wartość energetyczna {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Białka {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Węglowodany {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tłuszcze {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Błonnik {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Wartość energetyczna 35 kcal
Białka 1 g
Węglowodany 6 g
Tłuszcze 0,3 g
Błonnik 2 g
Wartości odżywcze
Status | surowe |
Białka | 1 g |
Węglowodany | 6 g |
Cukry | 4 g |
Tłuszcze | 0,3 g |
Nasycone kwasy tłuszczowe | 0,06 g |
Kwasy tłuszczowe trans | - |
Mono nienasycone | - |
Wielonienasycone | - |
Cholesterol | - |
Błonnik | 2 g |
Sól | - |
Woda | - |
Wapń | - |
GI | |
PHE | 50 mg |
Status | surowe poddane obróbce cieplnej |
Białka | {{foodstuff.foodstuff.protein}} g- |
Węglowodany | {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g- |
Cukry | {{foodstuff.foodstuff.sugar}} g- |
Tłuszcze | {{foodstuff.foodstuff.fat}} g- |
Nasycone kwasy tłuszczowe | {{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g- |
Kwasy tłuszczowe trans | {{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g- |
Mono nienasycone | {{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g- |
Wielonienasycone | {{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g- |
Cholesterol | {{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg- |
Błonnik | {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g- |
Sól | {{foodstuff.foodstuff.salt}} g- |
Woda | {{foodstuff.foodstuff.water}} g- |
Wapń | {{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg- |
GI | {{foodstuff.foodstuff.gi}} |
PHE | {{foodstuff.foodstuff.phe}} mg- |
Alkohol | {{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g |
Skład wartości odżywczych
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Zawiera witaminy
Witamina A Witamina A
Witamina B1 Witamina B1 (tiamina)
Witamina B6 Witamina B6 (pirydoksyna)
Witamina B3 Witamina B3 (niacyna, niacynamid, nikotynamid, kwas nikotynowy)
Cholina Cholina
Witamina B2 Witamina B2 (ryboflawina)
Kwas foliowy Kwas foliowy (folacyna, kwas foliowy, witamina B9)
Witamina E Witamina E (tokoferol)
Witamina K Witamina K (menadion)
Witamina C Witamina C (kwas askorbinowy)
Zawiera minerały
Wapń Wapń
Cynk Cynk
Mangan Mangan
Fosfor Fosfor
Żelazo Żelazo
Sód Sód
Selen Selen
Potas Potas
Miedź Miedź
Magnez Magnez
Jód Jód
Pozytywny wpływ produktów spożywczych
Odporność Wzmacnia odporność
Skóra Ma korzystny wpływ na zdrowie skóry
Wzrok Odpowiednia żywność dla problemów ze wzrokiem
Najpopularniejsza aktywność w kategorii Warzywa świeże
Tytuł | Wartość energetyczna (kcal) | |
---|---|---|
20 | | |
14 | | |
14 | | |
19 | | |
167 | | |
13 | | |
92 | | |
14 | | |
33 | | |
35 | |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
produktów w naszej bazie danych
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
wczoraj wypełnionych menu
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zarejestrowanych w Dine4Fit