Produkty spożywcze keyboard_arrow_right
Warzywa, rośliny strączkowe i grzyby keyboard_arrow_right
Warzywa świeże keyboard_arrow_right
Cukinia
Cukinia
Ilość x {{unitOption.title}} sztuka
Wartość energetyczna 22 kcal
= 93 kJ
Białka 1,47 g
Węglowodany 2,9 g
Tłuszcze 0,31 g
Błonnik 1,08 g
Wartość energetyczna {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Białka {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Węglowodany {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tłuszcze {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Błonnik {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Wartość energetyczna 22 kcal
Białka 1,47 g
Węglowodany 2,9 g
Tłuszcze 0,31 g
Błonnik 1,08 g
Wartości odżywcze
Status | surowe |
Białka | 1,47 g |
Węglowodany | 2,9 g |
Cukry | 2,05 g |
Tłuszcze | 0,31 g |
Nasycone kwasy tłuszczowe | 0,03 g |
Kwasy tłuszczowe trans | 0 g |
Mono nienasycone | 0,01 g |
Wielonienasycone | 0,06 g |
Cholesterol | - |
Błonnik | 1,08 g |
Sól | - |
Woda | 93,23 g |
Wapń | 30 mg |
GI | |
PHE | 73,5 mg |
Status | surowe poddane obróbce cieplnej |
Białka | {{foodstuff.foodstuff.protein}} g- |
Węglowodany | {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g- |
Cukry | {{foodstuff.foodstuff.sugar}} g- |
Tłuszcze | {{foodstuff.foodstuff.fat}} g- |
Nasycone kwasy tłuszczowe | {{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g- |
Kwasy tłuszczowe trans | {{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g- |
Mono nienasycone | {{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g- |
Wielonienasycone | {{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g- |
Cholesterol | {{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg- |
Błonnik | {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g- |
Sól | {{foodstuff.foodstuff.salt}} g- |
Woda | {{foodstuff.foodstuff.water}} g- |
Wapń | {{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg- |
GI | {{foodstuff.foodstuff.gi}} |
PHE | {{foodstuff.foodstuff.phe}} mg- |
Alkohol | {{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g |
Skład wartości odżywczych
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Zawiera witaminy
Witamina B1 Witamina B1 (tiamina)
Witamina E Witamina E (tokoferol)
Witamina K Witamina K (menadion)
Witamina B6 Witamina B6 (pirydoksyna)
Witamina B2 Witamina B2 (ryboflawina)
Witamina C Witamina C (kwas askorbinowy)
Witamina B Witamina B
Witamina B3 Witamina B3 (niacyna, niacynamid, nikotynamid, kwas nikotynowy)
Witamina A Witamina A
Zawiera minerały
Żelazo Żelazo
Mangan Mangan
Jód Jód
Wapń Wapń
Magnez Magnez
Fosfor Fosfor
Miedź Miedź
Potas Potas
Cynk Cynk
Selen Selen
Sód Sód
Molibden Molibden
Pozytywny wpływ produktów spożywczych
Odporność Wzmacnia odporność
Serce Wpływa pozytywnie na zdrowie serca
Mięśnie Wzmacnia mięśnie
Układ nerwowy Wzmacnia układ nerwowy
Chudnięcie Odpowiedni produkt dla utraty wagi
Nerki Odpowiednia żywność na problemy z nerkami
Inne
PKU żywność o znanej zawartości PHE
Najpopularniejsza aktywność w kategorii Warzywa świeże
Tytuł | Wartość energetyczna (kcal) |
---|
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
produktów w naszej bazie danych
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
wczoraj wypełnionych menu
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zarejestrowanych w Dine4Fit