Dine4Fit
star star star star star_half
menu
menu
search close
account
Produkty spożywcze
keyboard_arrow_right
Warzywa świeże
keyboard_arrow_right
Cebula czerwona

Cebula czerwona

Ilość x {{unitOption.title}} sztuka
Zdjęcia - Cebula czerwona
Wartość energetyczna 51 kcal
= 212 kJ
Białka 2 g
Węglowodany 10 g
Tłuszcze 0,1 g
Błonnik 2 g
Wartość energetyczna {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Białka {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Węglowodany {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tłuszcze {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Błonnik {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Wartość energetyczna 51 kcal
Białka 2 g
Węglowodany 10 g
Tłuszcze 0,1 g
Błonnik 2 g
Wartości odżywcze
Status
surowe
Białka
2 g
Węglowodany
10 g
Cukry
7 g
Tłuszcze
0,1 g
Nasycone kwasy tłuszczowe
-
Kwasy tłuszczowe trans
-
Mono nienasycone
-
Wielonienasycone
-
Cholesterol
-
Błonnik
2 g
Sól
-
Woda
-
Wapń
23 mg
GI Indeks glikemicznyhelp
PHE
75 mg
Status
surowe poddane obróbce cieplnej
Białka
{{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Węglowodany
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Cukry
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} g-
Tłuszcze
{{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Nasycone kwasy tłuszczowe
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g-
Kwasy tłuszczowe trans
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g-
Mono nienasycone
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g-
Wielonienasycone
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg-
Błonnik
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Sól
{{foodstuff.foodstuff.salt}} g-
Woda
{{foodstuff.foodstuff.water}} g-
Wapń
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg-
GI Indeks glikemicznyhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} mg-
Alkohol
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g
Skład wartości odżywczych
fiber_manual_record Białka
fiber_manual_record Węglowodany
fiber_manual_record Tłuszcze
fiber_manual_record Białka
fiber_manual_record Węglowodany
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tłuszcze
fiber_manual_record Nasycone kwasy tłuszczowe
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Zawiera witaminy
Witamina B Witamina B
Witamina C Witamina C (kwas askorbinowy)
Witamina A Witamina A
Witamina E Witamina E (tokoferol)
Zawiera minerały
Fosfor Fosfor
Cynk Cynk
Potas Potas
Żelazo Żelazo
Jód Jód
Selen Selen
Pozytywny wpływ produktów spożywczych
Metabolizm Wspomaga metabolizm
Odporność Wzmacnia odporność
Wątroba Wpływa pozytywnie na stan wątroby
Krew Ma pozytywny wpływ na krew
Infekcja Działa profilaktycznie przeciwko infekcjom
Naczynia krwionośne Wpływa pozytywnie na zdrowie naczyń krwionośnych
Komórki Ma pozytywny wpływ na komórki

Najpopularniejsza aktywność w kategorii Warzywa świeże

Tytuł Wartość energetyczna (kcal)
20 add_circle Zapisz
63 add_circle Zapisz
15 add_circle Zapisz
47 add_circle Zapisz
96 add_circle Zapisz
15 add_circle Zapisz
158 add_circle Zapisz
169 add_circle Zapisz
66 add_circle Zapisz
114 add_circle Zapisz
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
produktów w naszej bazie danych
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
wczoraj wypełnionych menu
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zarejestrowanych w Dine4Fit