Produkty spożywcze keyboard_arrow_right
Warzywa, rośliny strączkowe i grzyby keyboard_arrow_right
Grzyby keyboard_arrow_right
Boczniaki
Boczniaki
Ilość x {{unitOption.title}} sztuka
Wartość energetyczna 40 kcal
= 169 kJ
Białka 2,65 g
Węglowodany 4,63 g
Tłuszcze 0,83 g
Błonnik 2 g
Wartość energetyczna {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Białka {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Węglowodany {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tłuszcze {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Błonnik {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Wartość energetyczna 40 kcal
Białka 2,65 g
Węglowodany 4,63 g
Tłuszcze 0,83 g
Błonnik 2 g
Wartości odżywcze
Status | surowe |
Białka | 2,65 g |
Węglowodany | 4,63 g |
Cukry | 2 g |
Tłuszcze | 0,83 g |
Nasycone kwasy tłuszczowe | 0,76 g |
Kwasy tłuszczowe trans | 0 g |
Mono nienasycone | 0 g |
Wielonienasycone | 0,01 g |
Cholesterol | - |
Błonnik | 2 g |
Sól | - |
Woda | 90,2 g |
Wapń | 4,76 mg |
GI | |
PHE | 132,75 mg |
Status | surowe poddane obróbce cieplnej |
Białka | {{foodstuff.foodstuff.protein}} g- |
Węglowodany | {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g- |
Cukry | {{foodstuff.foodstuff.sugar}} g- |
Tłuszcze | {{foodstuff.foodstuff.fat}} g- |
Nasycone kwasy tłuszczowe | {{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g- |
Kwasy tłuszczowe trans | {{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g- |
Mono nienasycone | {{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g- |
Wielonienasycone | {{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g- |
Cholesterol | {{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg- |
Błonnik | {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g- |
Sól | {{foodstuff.foodstuff.salt}} g- |
Woda | {{foodstuff.foodstuff.water}} g- |
Wapń | {{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg- |
GI | {{foodstuff.foodstuff.gi}} |
PHE | {{foodstuff.foodstuff.phe}} mg- |
Alkohol | {{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g |
Skład wartości odżywczych
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Zawiera witaminy
Witamina D Witamina D (ergosterol, kalcyferol, viosterol)
Witamina K Witamina K (menadion)
Witamina B Witamina B
Witamina B2 Witamina B2 (ryboflawina)
Witamina C Witamina C (kwas askorbinowy)
Witamina A Witamina A
Witamina B1 Witamina B1 (tiamina)
Zawiera minerały
Fosfor Fosfor
Wapń Wapń
Magnez Magnez
Jód Jód
Żelazo Żelazo
Cynk Cynk
Sód Sód
Potas Potas
Selen Selen
Pozytywny wpływ produktów spożywczych
Naczynia krwionośne Wpływa pozytywnie na zdrowie naczyń krwionośnych
Odporność Wzmacnia odporność
Nowotwór Odpowiednia żywność do zapobiegania lub leczenia nowotwóru
Cholesterol Poprawia poziom cholesterolu
Najpopularniejsza aktywność w kategorii Grzyby
Tytuł | Wartość energetyczna (kcal) | |
---|---|---|
47 | |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
produktów w naszej bazie danych
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
wczoraj wypełnionych menu
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zarejestrowanych w Dine4Fit