Dine4Fit
star star star star star_half
menu
menu
search close
account
Produkty spożywcze
keyboard_arrow_right
Warzywa świeże
keyboard_arrow_right
Bakłażan

Bakłażan

Ilość x {{unitOption.title}} sztuka
Zdjęcia - Bakłażan
Wartość energetyczna 24 kcal
= 102 kJ
Białka 1 g
Węglowodany 4 g
Tłuszcze 0,2 g
Błonnik 2 g
Wartość energetyczna {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Białka {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Węglowodany {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tłuszcze {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Błonnik {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Wartość energetyczna 24 kcal
Białka 1 g
Węglowodany 4 g
Tłuszcze 0,2 g
Błonnik 2 g
Wartości odżywcze
Status
surowe
Białka
1 g
Węglowodany
4 g
Cukry
3 g
Tłuszcze
0,2 g
Nasycone kwasy tłuszczowe
0 g
Kwasy tłuszczowe trans
0 g
Mono nienasycone
0 g
Wielonienasycone
0 g
Cholesterol
-
Błonnik
2 g
Sól
-
Woda
93 g
Wapń
13 mg
GI Indeks glikemicznyhelp
PHE
59 mg
Status
surowe poddane obróbce cieplnej
Białka
{{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Węglowodany
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Cukry
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} g-
Tłuszcze
{{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Nasycone kwasy tłuszczowe
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g-
Kwasy tłuszczowe trans
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g-
Mono nienasycone
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g-
Wielonienasycone
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg-
Błonnik
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Sól
{{foodstuff.foodstuff.salt}} g-
Woda
{{foodstuff.foodstuff.water}} g-
Wapń
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg-
GI Indeks glikemicznyhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} mg-
Alkohol
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g
Skład wartości odżywczych
fiber_manual_record Białka
fiber_manual_record Węglowodany
fiber_manual_record Tłuszcze
fiber_manual_record Błonnik
fiber_manual_record Białka
fiber_manual_record Węglowodany
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tłuszcze
fiber_manual_record Nasycone kwasy tłuszczowe
fiber_manual_record Błonnik
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Zawiera witaminy
Witamina E Witamina E (tokoferol)
Witamina B2 Witamina B2 (ryboflawina)
Witamina K Witamina K (menadion)
Witamina B5 Witamina B5 (pantotenol, kwas pantotenowy)
Kwas foliowy Kwas foliowy (folacyna, kwas foliowy, witamina B9)
Witamina B6 Witamina B6 (pirydoksyna)
Witamina B3 Witamina B3 (niacyna, niacynamid, nikotynamid, kwas nikotynowy)
Witamina B1 Witamina B1 (tiamina)
Witamina A Witamina A
Witamina C Witamina C (kwas askorbinowy)
Zawiera minerały
Potas Potas
Cynk Cynk
Wapń Wapń
Mangan Mangan
Miedź Miedź
Molibden Molibden
Fluor Fluor
Magnez Magnez
Jód Jód
Sód Sód
Kobalt Kobalt
Pektyna Pektyna
Fosfor Fosfor
Żelazo Żelazo

Najpopularniejsza aktywność w kategorii Warzywa świeże

Tytuł Wartość energetyczna (kcal)
22 add_circle Zapisz
14 add_circle Zapisz
35 add_circle Zapisz
16 add_circle Zapisz
24 add_circle Zapisz
28 add_circle Zapisz
13 add_circle Zapisz
29 add_circle Zapisz
187 add_circle Zapisz
20 add_circle Zapisz
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
produktów w naszej bazie danych
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
wczoraj wypełnionych menu
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zarejestrowanych w Dine4Fit