Dine4Fit
star star star star star_half
menu
menu
search close
account

Pieczarki na ciepło z wegański serem

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Składniki

{{recipe.portionsString}}
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}}
{{item.unit}}

Składniki

1 porcja
100 g
40 x 1 g
mała porcja (38 g)
porcja (3 g)
mała porcja (15 g)
duża porcja (3 g)
szczypta (2 g)

Opis przygotowania przepisu

1
Kotlety sojowe zalewamy wrzątkiem i odstawiamy na 10 minut.
2
Namoczone kotlety kroimy w paski i umieszczamy w pojemniku blendera. Dodajemy suszone pomidory, czosnek, pieprz i sól. Miksujemy.
3
Pieczarki posypujemy solą i wkładamy farsz. Pieczemy 15 minut w 200 stopniach.
Pieczarki na ciepło, idealne jako dodatek do obiadu.

Wartości odżywcze

fiber_manual_record Białka
fiber_manual_record Węglowodany
fiber_manual_record Tłuszcze
fiber_manual_record Białka
fiber_manual_record Węglowodany
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tłuszcze
fiber_manual_record Nasycone kwasy tłuszczowe
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Wartość energetyczna
300 kcal
Białka
21 g
Węglowodany
24 g
Cukry
8 g
Tłuszcze
11 g
Nasycone kwasy tłuszczowe
8 g
Kwasy tłuszczowe trans
0 g
Mono nienasycone
0 g
Wielonienasycone
0,03 g
Cholesterol
-
Błonnik
9 g
Sól
3 g
Woda
92 g
Wapń
13 mg
PHE
190 mg
Wartość energetyczna
{{recipe.energy}} kJ- {{recipe.energy}} kcal-
Białka
{{recipe.protein}} g-
Węglowodany
{{recipe.carbohydrate}} g-
Cukry
{{recipe.sugar}} g-
Tłuszcze
{{recipe.fat}} g-
Nasycone kwasy tłuszczowe
{{recipe.saturatedFattyAcid}} g-
Kwasy tłuszczowe trans
{{recipe.transFattyAcid}} g-
Mono nienasycone
{{recipe.monoSaturated}} g-
Wielonienasycone
{{recipe.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{recipe.cholesterol}} mg-
Błonnik
{{recipe.fiber}} g-
Sól
{{recipe.salt}} g-
Woda
{{recipe.water}} g-
Wapń
{{recipe.calcium}} mg-
PHE
{{recipe.phe}} mg
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
produktów w naszej bazie danych
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
wczoraj wypełnionych menu
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zarejestrowanych w Dine4Fit