Dine4Fit
star star star star star_half
menu
menu
search close
account

Dietetyczny kebab wegetariański

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Składniki

{{recipe.portionsString}}
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}}
{{item.unit}}

Składniki

1 porcja

Opis przygotowania przepisu

1
Kotleciki falafel przygotuj według innego mojego przepisu.
2
Z serka homogenizowanego oraz czosnku, suszonej cebuli, pieprzu i soli przygotuj sos.
3
Posiekaj kapusty i pokrój ogórka i pomidora w plastry. Pełnoziarnistą tortillę podgrzej na patelni.
4
Posmaruj sosem, dodaj pokrojone kotleciki, kapustę i pozostałe warzywa. Zawiń lekko brzegi i zwiń kebab w rulon.

Wartości odżywcze

fiber_manual_record Białka
fiber_manual_record Węglowodany
fiber_manual_record Tłuszcze
fiber_manual_record Białka
fiber_manual_record Węglowodany
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tłuszcze
fiber_manual_record Nasycone kwasy tłuszczowe
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Wartość energetyczna
536 kcal
Białka
27 g
Węglowodany
96 g
Cukry
12 g
Tłuszcze
5 g
Nasycone kwasy tłuszczowe
0,05 g
Kwasy tłuszczowe trans
0 g
Mono nienasycone
0,01 g
Wielonienasycone
0,08 g
Cholesterol
-
Błonnik
16 g
Sól
5 g
Woda
80 g
Wapń
72 mg
PHE
1 347 mg
Wartość energetyczna
{{recipe.energy}} kJ- {{recipe.energy}} kcal-
Białka
{{recipe.protein}} g-
Węglowodany
{{recipe.carbohydrate}} g-
Cukry
{{recipe.sugar}} g-
Tłuszcze
{{recipe.fat}} g-
Nasycone kwasy tłuszczowe
{{recipe.saturatedFattyAcid}} g-
Kwasy tłuszczowe trans
{{recipe.transFattyAcid}} g-
Mono nienasycone
{{recipe.monoSaturated}} g-
Wielonienasycone
{{recipe.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{recipe.cholesterol}} mg-
Błonnik
{{recipe.fiber}} g-
Sól
{{recipe.salt}} g-
Woda
{{recipe.water}} g-
Wapń
{{recipe.calcium}} mg-
PHE
{{recipe.phe}} mg
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
produktów w naszej bazie danych
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
wczoraj wypełnionych menu
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zarejestrowanych w Dine4Fit