Produkty spożywcze keyboard_arrow_right
Warzywa, rośliny strączkowe i grzyby keyboard_arrow_right
Warzywa świeże keyboard_arrow_right
Natka pietruszki
Natka pietruszki
Ilość x {{unitOption.title}} sztuka
Wartość energetyczna 56 kcal
= 236 kJ
Białka 4 g
Węglowodany 9 g
Tłuszcze 0,44 g
Błonnik 4 g
Wartość energetyczna {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Białka {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Węglowodany {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tłuszcze {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Błonnik {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Wartość energetyczna 56 kcal
Białka 4 g
Węglowodany 9 g
Tłuszcze 0,44 g
Błonnik 4 g
Wartości odżywcze
Status | surowe |
Białka | 4 g |
Węglowodany | 9 g |
Cukry | 1 g |
Tłuszcze | 0,44 g |
Nasycone kwasy tłuszczowe | 0,04 g |
Kwasy tłuszczowe trans | 0 g |
Mono nienasycone | 0,01 g |
Wielonienasycone | 0,19 g |
Cholesterol | - |
Błonnik | 4 g |
Sól | - |
Woda | 82 g |
Wapń | 224 mg |
GI | |
PHE | 209 mg |
Status | surowe poddane obróbce cieplnej |
Białka | {{foodstuff.foodstuff.protein}} g- |
Węglowodany | {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g- |
Cukry | {{foodstuff.foodstuff.sugar}} g- |
Tłuszcze | {{foodstuff.foodstuff.fat}} g- |
Nasycone kwasy tłuszczowe | {{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g- |
Kwasy tłuszczowe trans | {{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g- |
Mono nienasycone | {{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g- |
Wielonienasycone | {{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g- |
Cholesterol | {{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg- |
Błonnik | {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g- |
Sól | {{foodstuff.foodstuff.salt}} g- |
Woda | {{foodstuff.foodstuff.water}} g- |
Wapń | {{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg- |
GI | {{foodstuff.foodstuff.gi}} |
PHE | {{foodstuff.foodstuff.phe}} mg- |
Alkohol | {{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g |
Skład wartości odżywczych
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Zawiera witaminy
Witamina B2 Witamina B2 (ryboflawina)
Witamina B6 Witamina B6 (pirydoksyna)
Witamina E Witamina E (tokoferol)
Witamina B3 Witamina B3 (niacyna, niacynamid, nikotynamid, kwas nikotynowy)
Kwas foliowy Kwas foliowy (folacyna, kwas foliowy, witamina B9)
Witamina K Witamina K (menadion)
Witamina B1 Witamina B1 (tiamina)
Witamina A Witamina A
Witamina B5 Witamina B5 (pantotenol, kwas pantotenowy)
Witamina C Witamina C (kwas askorbinowy)
Witamina B7 Witamina B7 (biotyna, witamina H, koenzym R)
Zawiera minerały
Jód Jód
Fluor Fluor
Molibden Molibden
Cynk Cynk
Magnez Magnez
Wapń Wapń
Żelazo Żelazo
Sód Sód
Fosfor Fosfor
Mangan Mangan
Selen Selen
Miedź Miedź
Potas Potas
Kobalt Kobalt
Chrom Chrom
Najpopularniejsza aktywność w kategorii Warzywa świeże
Tytuł | Wartość energetyczna (kcal) | |
---|---|---|
20 | | |
14 | | |
14 | | |
19 | | |
167 | | |
588 | | |
0 | | |
88 | | |
60 | | |
14 | |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
produktów w naszej bazie danych
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
wczoraj wypełnionych menu
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zarejestrowanych w Dine4Fit