Dine4Fit
star star star star star_half
menu
menu
search close
account

Kurczak w kapuście po chińsku 300 kcal

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Składniki

{{recipe.portionsString}}
{{item.unit}}

Opis przygotowania przepisu

1
Nastaw wodę na ryż i ugotuj go zgodnie z opisem na opakowaniu.
2
Mielonego fileta wymieszaj z octem, sosem sojowym, czosnkiem, pieprzem i dodaj trochę soli.
3
Na posmarowaną oliwą patelnię wyłóż mielonego fileta i smaż przez 5 minut, aż się zarumieni.
4
W tym czasie poszatkuj kapustę pekińską. Dodaj ją do mięsa i dolej trochę wody.
5
Wymieszaj mąkę z wodą i wlej na patelnię. Dopraw przyprawą 5 smaków. Duś wszystko razem, aż kapusta zmięknie (5-10 minut). Podziel na porcje.

Wartości odżywcze

fiber_manual_record Białka
fiber_manual_record Węglowodany
fiber_manual_record Tłuszcze
fiber_manual_record Błonnik
fiber_manual_record Białka
fiber_manual_record Węglowodany
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tłuszcze
fiber_manual_record Nasycone kwasy tłuszczowe
fiber_manual_record Błonnik
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
{{dataChartPercent[5] | number:2}} %
Wartość energetyczna
14 730 kcal
Białka
62 g
Węglowodany
80 g
Cukry
5 g
Tłuszcze
10 g
Nasycone kwasy tłuszczowe
2 g
Kwasy tłuszczowe trans
0 g
Mono nienasycone
4 g
Wielonienasycone
0,44 g
Cholesterol
0 mg
Błonnik
5 g
Sól
9 g
Woda
16 g
Wapń
9 mg
PHE
3 048 mg
Wartość energetyczna
{{recipe.energy}} kJ- {{recipe.energy}} kcal-
Białka
{{recipe.protein}} g-
Węglowodany
{{recipe.carbohydrate}} g-
Cukry
{{recipe.sugar}} g-
Tłuszcze
{{recipe.fat}} g-
Nasycone kwasy tłuszczowe
{{recipe.saturatedFattyAcid}} g-
Kwasy tłuszczowe trans
{{recipe.transFattyAcid}} g-
Mono nienasycone
{{recipe.monoSaturated}} g-
Wielonienasycone
{{recipe.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{recipe.cholesterol}} mg-
Błonnik
{{recipe.fiber}} g-
Sól
{{recipe.salt}} g-
Woda
{{recipe.water}} g-
Wapń
{{recipe.calcium}} mg-
PHE
{{recipe.phe}} mg
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
produktów w naszej bazie danych
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
wczoraj wypełnionych menu
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zarejestrowanych w Dine4Fit