Croissant z szynką parmeńską, camembert i warzywami

Ocena przepisu
star_outline
star_outline
star_outline
star_outline
star_outline
Składniki
edit
Zapisz te składniki w swoim inteligentnym menu
Będziesz dokładnie wiedzieć, ile kalorii i składników odżywczych zawiera przepis.
close
edit Dodaj do menu
Użytkownicy Premium nie widzą reklam
Opis przygotowania przepisu
1
Croissant przekrawamy na pół. Kładziemy dwa plastry szynki parmeńskiej i 4 plastry sera camembert
2
Avocado kroimy w półksiężyce, pomidora w plastry i dajemy na ser
3
Na koniec dodajemy sałatę i przykrywamy drugą połówką croissant
5min
329 kcal
Lub 1 376 kJ ● Wartość energetyczna
fiber_manual_record
Białka
14,4 g
Zalecane dzienne spożycie: 0 g
fiber_manual_record
Węglowodany
23 g
Zalecane dzienne spożycie: 0 g
Cukry
0,97 g
fiber_manual_record
Tłuszcze
19,1 g
Zalecane dzienne spożycie: 0 g
Nasycone kwasy tłuszczowe
2,6 g
Kwasy tłuszczowe trans
0 g
Mono nienasycone
1 g
Wielonienasycone
0,39 g
Cholesterol
-
Błonnik
1,2 g
Zalecane dzienne spożycie: 0 g
Sól
1,4 g
Wapń
2,2 mg
Sód
0 g
Woda
29 g
PHE
414 mg
0%
Z zalecenago dziennego spożycia
Dokładniejsze oszacowanie dziennego spożycia
Edytuj swój profil poniżej i zapisz
Kobieta
Mężczyzna
Chcę
Schudnąć
Nabrać masy mięśniowej
Być fit
Rok urodzenia
Wzrost
cm
Waga
kg
Stały wydatek energii
Nieznaczna aktywność
keyboard_arrow_down
Zapisz swój profil na 65 000 produktów
Skład wartości odżywczych
fiber_manual_record Białka
25 %
fiber_manual_record Węglowodany
41 %
fiber_manual_record Cukry
2 %
fiber_manual_record Tłuszcze
34 %
fiber_manual_record Nasycone kwasy tłuszczowe
5 %
Użytkownicy Premium nie widzą reklam
Przepisy i składniki
możesz zapisać w menu
Łatwy przegląd kategorii
uzyskaj lepszą kontrolę nad spożyciem i wydatkowaniem kalorii
Statystyki na drodze do osiągnięcia docelowej wagi
Określ swoją docelową wagę i śledź postępy.
Inspiruj się przepisami i innymi menu
Uzyskaj olbrzymią bazę danych produktów.
Zacznij dziś
Dostępność:  Web iOS  Android
phone Pobierz aplikację
App
Dine4Fit © 2025 Wszelkie prawa zastrzeżone.