menu
menu
search close
account
Produkty spożywcze
keyboard_arrow_right
Różne
keyboard_arrow_right
Dodatki i aromaty
keyboard_arrow_right
Winiary Sosy Popisowe Sos pieczeniowy ze śliwką 33 g

Winiary Sosy Popisowe Sos pieczeniowy ze śliwką 33 g

Ilość x {{unitOption.title}} kawałek
Wartość energetyczna 114 kJ
= 27 kcal
Białka 0,7 g
Węglowodany 6 g
Tłuszcze 0,1 g
Błonnik -
Wartość energetyczna {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Białka {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Węglowodany {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tłuszcze {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Błonnik {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Wartość energetyczna 114 kJ
Białka 0,7 g
Węglowodany 6 g
Tłuszcze 0,1 g
Błonnik -
Wartości odżywcze
Białka
0,7 g
Węglowodany
6 g
Cukry
-
Tłuszcze
0,1 g
Nasycone kwasy tłuszczowe
-
Kwasy tłuszczowe trans
-
Mono nienasycone
-
Wielonienasycone
-
Cholesterol
-
Błonnik
-
Sól
-
Woda
-
Wapń
-
GI Indeks glikemicznyhelp
Status
surowe poddane obróbce cieplnej
Białka
{{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Węglowodany
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Cukry
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} g-
Tłuszcze
{{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Nasycone kwasy tłuszczowe
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g-
Kwasy tłuszczowe trans
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g-
Mono nienasycone
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g-
Wielonienasycone
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg-
Błonnik
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Sól
{{foodstuff.foodstuff.salt}} g-
Woda
{{foodstuff.foodstuff.water}} g-
Wapń
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg-
GI Indeks glikemicznyhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} mg-
Alkohol
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g
Skład wartości odżywczych
fiber_manual_record Białka
fiber_manual_record Węglowodany
fiber_manual_record Tłuszcze
fiber_manual_record Błonnik
fiber_manual_record Białka
fiber_manual_record Węglowodany
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tłuszcze
fiber_manual_record Nasycone kwasy tłuszczowe
fiber_manual_record Błonnik
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
-
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
-

Sposób przyrządzania: Zawartość opakowania dokładnie rozprowadź w 300 ml zimnej wody. Postaw na ogniu i mieszaj do chwili zagotowania. Gotuj na małym ogniu przez 3 minuty, często mieszając. Moc możliwości z sosem Pieczeń karkowa z sosem śliwkowym (4 porcje) 1 Sos pieczeniowy ze śliwką Winiary 600 g karkówki 4 jabłka 2 łyżki oleju 400 g fasolki mrożonej (w sezonie świeżej) 1 płaska łyżka cukru 2 łyżki majeranku sól, pieprz czarny Karkówkę posyp solą, pieprzem i połową majeranku. Jabłka obierz i podziel na ćwiartki, wydrąż gniazda nasienne i pokrój na mniejsze cząstki. Obierkami obłóż mięso i włóż do blaszki wyłożonej gniazdami nasiennymi. Wstaw do piekarnika nagrzanego do 170°C i piecz 80 minut. Jabłka posyp pozostałym majerankiem i cukrem. Obsmaż na rozgrzanym oleju. Sos przygotuj wg przepisu na opakowaniu. Z upieczonej karkówki usuń obierki i pokrój na porcje, ułóż na jabłkach i polej Sosem. Podawaj z zieloną fasolką.

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Najpopularniejsza aktywność w kategorii Dodatki i aromaty

Tytuł Wartość energetyczna (kJ)
444 add_circle Zapisz
551 add_circle Zapisz
471 add_circle Zapisz
2 859 add_circle Zapisz
418 add_circle Zapisz
1 420 add_circle Zapisz
1 700 add_circle Zapisz
1 693 400 add_circle Zapisz
293 add_circle Zapisz
7 add_circle Zapisz
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
produktów w naszej bazie danych
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
wczoraj wypełnionych menu
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zarejestrowanych w Dine4Fit