menu
menu
search close
account
Produkty spożywcze
keyboard_arrow_right
Różne
keyboard_arrow_right
Dodatki i aromaty
keyboard_arrow_right
Winiary Sosy Popisowe Sos pieczeniowy z cebulką 32 g

Winiary Sosy Popisowe Sos pieczeniowy z cebulką 32 g

Ilość x {{unitOption.title}} kawałek
Wartość energetyczna 120 kJ
= 29 kcal
Białka 0,7 g
Węglowodany 5 g
Tłuszcze 0,1 g
Błonnik -
Wartość energetyczna {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Białka {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Węglowodany {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tłuszcze {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Błonnik {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Wartość energetyczna 120 kJ
Białka 0,7 g
Węglowodany 5 g
Tłuszcze 0,1 g
Błonnik -
Wartości odżywcze
Białka
0,7 g
Węglowodany
5 g
Cukry
-
Tłuszcze
0,1 g
Nasycone kwasy tłuszczowe
-
Kwasy tłuszczowe trans
-
Mono nienasycone
-
Wielonienasycone
-
Cholesterol
-
Błonnik
-
Sól
-
Woda
-
Wapń
-
GI Indeks glikemicznyhelp
Status
surowe poddane obróbce cieplnej
Białka
{{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Węglowodany
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Cukry
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} g-
Tłuszcze
{{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Nasycone kwasy tłuszczowe
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g-
Kwasy tłuszczowe trans
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g-
Mono nienasycone
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g-
Wielonienasycone
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg-
Błonnik
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Sól
{{foodstuff.foodstuff.salt}} g-
Woda
{{foodstuff.foodstuff.water}} g-
Wapń
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg-
GI Indeks glikemicznyhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} mg-
Alkohol
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g
Skład wartości odżywczych
fiber_manual_record Białka
fiber_manual_record Węglowodany
fiber_manual_record Tłuszcze
fiber_manual_record Błonnik
fiber_manual_record Białka
fiber_manual_record Węglowodany
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tłuszcze
fiber_manual_record Nasycone kwasy tłuszczowe
fiber_manual_record Błonnik
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
-
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
-

Sposób przyrządzania: Zawartość opakowania dokładnie rozprowadź w 300 ml zimnej wody. Postaw na ogniu i mieszaj do chwili zagotowania. Gotuj na małym ogniu przez 3 minuty, często mieszając. Moc możliwości z sosem Zrazy wołowe z sosem z cebulką i kaszą (4 porcje) 1 Sos pieczeniowy z cebulką Winiary 4 cienkie plastry wołowiny z udźca (po 180 g każda) 1 łyżka mąki pszennej 150 g kaszy jęczmiennej 4-6 ziarenek czarnego pieprzu 16 pomidorów koktajlowych 1/2 pęczka pokrojonej natki pietruszki 1 łyżka oleju 1 listek laurowy tymianek, sól, pieprz Wołowinę lekko rozbij, oprósz solą, pieprzem i mąką. Obsmaż na rozgrzanym oleju z obu stron. Zrazy przełóż do rondla bez tłuszczu, zalej wodą (muszą być przykryte). Dodaj listek, ziarenka pieprzu i tymianek. Duś pod przykryciem do miękkości. Wywar z duszenia uzupełnij wodą do 2 szklanek i zalej kaszę w rondelku, gotuj pod przykryciem na wolnym ogniu do miękkości. Dodaj natkę pietruszki, wymieszaj. Sos przygotuj wg przepisu na opakowaniu. Pomidorki podsmaż na tłuszczu ze smażenia mięsa. Na talerz wyłóż kaszę, obok mięsa i polej sosem, pomidorki wyłóż na kaszę.

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Najpopularniejsza aktywność w kategorii Dodatki i aromaty

Tytuł Wartość energetyczna (kJ)
444 add_circle Zapisz
551 add_circle Zapisz
471 add_circle Zapisz
2 859 add_circle Zapisz
418 add_circle Zapisz
400 add_circle Zapisz
346 add_circle Zapisz
1 700 add_circle Zapisz
1 065 add_circle Zapisz
6 add_circle Zapisz
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
produktów w naszej bazie danych
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
wczoraj wypełnionych menu
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zarejestrowanych w Dine4Fit