Sposób przygotowania 4 porcje 1. Zawartość saszetki wsyp do 375 ml gorącej wody. 2. Dokładnie wymieszaj przez 1 min i od razu rozlej do docelowych małych szklanek na 4 równe porcje. Na tym etapie galaretka jest mętna. 3. Galaretkę pozostaw do wystudzenia (na maksymalnie 30 min). Następnie ostrożnie włóż ją do lodówki. Rozwarstwienie następuje podczas tężenia. 4. Możesz udekorować owocami.
Produkty spożywcze keyboard_arrow_right
Produkty zbożowe keyboard_arrow_right
Mąka keyboard_arrow_right
Winiary Galaretka z pianką truskawkowy smak 72 g
Winiary Galaretka z pianką truskawkowy smak 72 g
(Winiary)
Ilość x {{unitOption.title}} kawałek
Wartość energetyczna 67 kJ
= 16 kcal
Białka 2 g
Węglowodany 12 g
Tłuszcze 0,8 g
Błonnik -
Wartość energetyczna {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Białka {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Węglowodany {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tłuszcze {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Błonnik {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Wartość energetyczna 67 kJ
Białka 2 g
Węglowodany 12 g
Tłuszcze 0,8 g
Błonnik -
Wartości odżywcze
Białka | 2 g |
Węglowodany | 12 g |
Cukry | - |
Tłuszcze | 0,8 g |
Nasycone kwasy tłuszczowe | - |
Kwasy tłuszczowe trans | - |
Mono nienasycone | - |
Wielonienasycone | - |
Cholesterol | - |
Błonnik | - |
Sól | - |
Woda | - |
Wapń | - |
GI | |
Status | surowe poddane obróbce cieplnej |
Białka | {{foodstuff.foodstuff.protein}} g- |
Węglowodany | {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g- |
Cukry | {{foodstuff.foodstuff.sugar}} g- |
Tłuszcze | {{foodstuff.foodstuff.fat}} g- |
Nasycone kwasy tłuszczowe | {{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g- |
Kwasy tłuszczowe trans | {{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g- |
Mono nienasycone | {{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g- |
Wielonienasycone | {{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g- |
Cholesterol | {{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg- |
Błonnik | {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g- |
Sól | {{foodstuff.foodstuff.salt}} g- |
Woda | {{foodstuff.foodstuff.water}} g- |
Wapń | {{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg- |
GI | {{foodstuff.foodstuff.gi}} |
PHE | {{foodstuff.foodstuff.phe}} mg- |
Alkohol | {{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g |
Skład wartości odżywczych
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
-
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
-
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Najpopularniejsza aktywność w kategorii Mąka
Tytuł | Wartość energetyczna (kJ) | |
---|---|---|
1 407 | | |
477 | | |
1 449 | | |
1 500 | | |
1 252 | | |
1 490 | | |
342 | | |
59 | | |
61 | | |
218 | |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
produktów w naszej bazie danych
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
wczoraj wypełnionych menu
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zarejestrowanych w Dine4Fit