Sposób przygotowania 1. Zawartość opakowania przełożyć do garnka. 2. Podgrzewać, od czasu do czasu mieszając. 3. Podawać na ciepło z pieczywem lub innymi dodatkami. W naszym kapuśniaku może wystąpić naturalne rozwarstwienie, jak w każdej domowej zupie. Sugerujemy przed otwarciem wstrząsnąć słojem.
Produkty spożywcze keyboard_arrow_right
Posiłki keyboard_arrow_right
Zupy keyboard_arrow_right
Pamapol Kapuśniak z boczkiem 500 g
Pamapol Kapuśniak z boczkiem 500 g
(Pamapol)
Ilość x {{unitOption.title}} kawałek
Wartość energetyczna 44 kcal
= 185 kJ
Białka 3 g
Węglowodany 3 g
Tłuszcze 2 g
Błonnik -
Wartość energetyczna {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Białka {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Węglowodany {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tłuszcze {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Błonnik {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Wartość energetyczna 44 kcal
Białka 3 g
Węglowodany 3 g
Tłuszcze 2 g
Błonnik -
Wartości odżywcze
Białka | 3 g |
Węglowodany | 3 g |
Cukry | - |
Tłuszcze | 2 g |
Nasycone kwasy tłuszczowe | - |
Kwasy tłuszczowe trans | - |
Mono nienasycone | - |
Wielonienasycone | - |
Cholesterol | - |
Błonnik | - |
Sól | - |
Woda | - |
Wapń | - |
GI | |
Status | surowe poddane obróbce cieplnej |
Białka | {{foodstuff.foodstuff.protein}} g- |
Węglowodany | {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g- |
Cukry | {{foodstuff.foodstuff.sugar}} g- |
Tłuszcze | {{foodstuff.foodstuff.fat}} g- |
Nasycone kwasy tłuszczowe | {{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g- |
Kwasy tłuszczowe trans | {{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g- |
Mono nienasycone | {{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g- |
Wielonienasycone | {{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g- |
Cholesterol | {{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg- |
Błonnik | {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g- |
Sól | {{foodstuff.foodstuff.salt}} g- |
Woda | {{foodstuff.foodstuff.water}} g- |
Wapń | {{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg- |
GI | {{foodstuff.foodstuff.gi}} |
PHE | {{foodstuff.foodstuff.phe}} mg- |
Alkohol | {{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g |
Skład wartości odżywczych
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
-
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
-
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 24 godzin.
Najpopularniejsza aktywność w kategorii Zupy
Tytuł | Wartość energetyczna (kcal) | |
---|---|---|
48 | | |
15 | | |
8 | | |
18 | | |
80 | | |
27 | | |
72 | | |
234 | | |
29 | | |
36 | |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
produktów w naszej bazie danych
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
wczoraj wypełnionych menu
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zarejestrowanych w Dine4Fit