Dine4Fit
star star star star star_half
menu
menu
search close
account
Produkty spożywcze
keyboard_arrow_right
Posiłki
keyboard_arrow_right
Zupy
keyboard_arrow_right
Knorr Żurek 1,4 kg

Knorr Żurek 1,4 kg

Ilość x {{unitOption.title}} kawałek
Wartość energetyczna 24 kcal
= 100 kJ
Białka 0,9 g
Węglowodany 4 g
Tłuszcze 0,2 g
Błonnik -
Wartość energetyczna {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Białka {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Węglowodany {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tłuszcze {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Błonnik {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Wartość energetyczna 24 kcal
Białka 0,9 g
Węglowodany 4 g
Tłuszcze 0,2 g
Błonnik -
Wartości odżywcze
Białka
0,9 g
Węglowodany
4 g
Cukry
-
Tłuszcze
0,2 g
Nasycone kwasy tłuszczowe
-
Kwasy tłuszczowe trans
-
Mono nienasycone
-
Wielonienasycone
-
Cholesterol
-
Błonnik
-
Sól
1 g
Woda
-
Wapń
-
GI Indeks glikemicznyhelp
Status
surowe poddane obróbce cieplnej
Białka
{{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Węglowodany
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Cukry
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} g-
Tłuszcze
{{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Nasycone kwasy tłuszczowe
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g-
Kwasy tłuszczowe trans
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g-
Mono nienasycone
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g-
Wielonienasycone
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg-
Błonnik
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Sól
{{foodstuff.foodstuff.salt}} g-
Woda
{{foodstuff.foodstuff.water}} g-
Wapń
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg-
GI Indeks glikemicznyhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} mg-
Alkohol
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g
Skład wartości odżywczych
fiber_manual_record Białka
fiber_manual_record Węglowodany
fiber_manual_record Tłuszcze
fiber_manual_record Błonnik
fiber_manual_record Białka
fiber_manual_record Węglowodany
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tłuszcze
fiber_manual_record Nasycone kwasy tłuszczowe
fiber_manual_record Błonnik
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
-
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
-

Sposób przygotowania: Zawartość opakowania rozpuść w 20 litrach zimnej wody i dokładnie wymieszaj. Doprowadź do wrzenia. Gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut, mieszając od czasu do czasu. Aby przygotować 1 litr zupy, rozpuść 70 g produktu w 1 litrze zimnej wody, lub przypraw własną zupę według uznania. Dozowanie 70 g/1 L 1 l zimnej wody / 70 g produktu

Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu.

Najpopularniejsza aktywność w kategorii Zupy

Tytuł Wartość energetyczna (kcal)
48 add_circle Zapisz
15 add_circle Zapisz
8 add_circle Zapisz
72 add_circle Zapisz
29 add_circle Zapisz
18 add_circle Zapisz
30 add_circle Zapisz
45 add_circle Zapisz
8 add_circle Zapisz
36 add_circle Zapisz
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
produktów w naszej bazie danych
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
wczoraj wypełnionych menu
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zarejestrowanych w Dine4Fit