menu
menu
search close
account
Produkty spożywcze
keyboard_arrow_right
Produkty zbożowe
keyboard_arrow_right
Mąka
keyboard_arrow_right
Gellwe Kisiel smak żurawinowy 38 g

Gellwe Kisiel smak żurawinowy 38 g

(GELLWE)
Ilość x {{unitOption.title}} kawałek
Wartość energetyczna 260 kJ
= 62 kcal
Białka 0 g
Węglowodany 15 g
Tłuszcze 0 g
Błonnik -
Wartość energetyczna {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Białka {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Węglowodany {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tłuszcze {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Błonnik {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Wartość energetyczna 260 kJ
Białka 0 g
Węglowodany 15 g
Tłuszcze 0 g
Błonnik -
Wartości odżywcze
Białka
0 g
Węglowodany
15 g
Cukry
-
Tłuszcze
0 g
Nasycone kwasy tłuszczowe
-
Kwasy tłuszczowe trans
-
Mono nienasycone
-
Wielonienasycone
-
Cholesterol
-
Błonnik
-
Sól
-
Woda
-
Wapń
-
GI Indeks glikemicznyhelp
Status
surowe poddane obróbce cieplnej
Białka
{{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Węglowodany
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Cukry
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} g-
Tłuszcze
{{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Nasycone kwasy tłuszczowe
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g-
Kwasy tłuszczowe trans
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g-
Mono nienasycone
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g-
Wielonienasycone
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg-
Błonnik
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Sól
{{foodstuff.foodstuff.salt}} g-
Woda
{{foodstuff.foodstuff.water}} g-
Wapń
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg-
GI Indeks glikemicznyhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} mg-
Alkohol
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g
Skład wartości odżywczych
fiber_manual_record Białka
fiber_manual_record Węglowodany
fiber_manual_record Tłuszcze
fiber_manual_record Błonnik
fiber_manual_record Białka
fiber_manual_record Węglowodany
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tłuszcze
fiber_manual_record Nasycone kwasy tłuszczowe
fiber_manual_record Błonnik
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
-
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
-

Sposób przygotowania 1. Z 1/2 litra zimnej wody odlać pół szklanki, wsypać do niej zawartość torebki i dobrze wymieszać. Resztę wody zagotować dodając trzy łyżki cukru (60 g). 2. Do gotującej się wody wlać rozrobiony proszek. Gotować jeszcze przez chwilę ciągle mieszając. 3. Kisiel wlać do salaterek lub miseczek wypłukanych zimną wodą i pozostawić do ostygnięcia.

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Najpopularniejsza aktywność w kategorii Mąka

Tytuł Wartość energetyczna (kJ)
337 add_circle Zapisz
1 553 add_circle Zapisz
1 338 add_circle Zapisz
420 add_circle Zapisz
1 456 add_circle Zapisz
270 add_circle Zapisz
329 add_circle Zapisz
1 537 add_circle Zapisz
1 120 add_circle Zapisz
42 add_circle Zapisz
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
produktów w naszej bazie danych
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
wczoraj wypełnionych menu
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zarejestrowanych w Dine4Fit