Sposób przygotowania 1. Z 1/2 litra zimnej wody odlać pół szklanki, wsypać do niej zawartość torebki i dobrze wymieszać. Resztę wody zagotować dodając trzy łyżki cukru (60 g). 2. Do gotującej się wody wlać rozrobiony proszek. Gotować jeszcze przez chwilę ciągle mieszając. 3. Kisiel wlać do salaterek lub miseczek wypłukanych zimną wodą i pozostawić do ostygnięcia.
Produkty spożywcze keyboard_arrow_right
Produkty zbożowe keyboard_arrow_right
Mąka keyboard_arrow_right
Gellwe Kisiel smak truskawkowy 38 g
Gellwe Kisiel smak truskawkowy 38 g
(Gellwe)
Ilość x {{unitOption.title}} kawałek
Wartość energetyczna 260 kJ
= 62 kcal
Białka 0 g
Węglowodany 15 g
Tłuszcze 0 g
Błonnik -
Wartość energetyczna {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Białka {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Węglowodany {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tłuszcze {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Błonnik {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Wartość energetyczna 260 kJ
Białka 0 g
Węglowodany 15 g
Tłuszcze 0 g
Błonnik -
Wartości odżywcze
Białka | 0 g |
Węglowodany | 15 g |
Cukry | - |
Tłuszcze | 0 g |
Nasycone kwasy tłuszczowe | - |
Kwasy tłuszczowe trans | - |
Mono nienasycone | - |
Wielonienasycone | - |
Cholesterol | - |
Błonnik | - |
Sól | - |
Woda | - |
Wapń | - |
GI | |
Status | surowe poddane obróbce cieplnej |
Białka | {{foodstuff.foodstuff.protein}} g- |
Węglowodany | {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g- |
Cukry | {{foodstuff.foodstuff.sugar}} g- |
Tłuszcze | {{foodstuff.foodstuff.fat}} g- |
Nasycone kwasy tłuszczowe | {{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g- |
Kwasy tłuszczowe trans | {{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g- |
Mono nienasycone | {{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g- |
Wielonienasycone | {{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g- |
Cholesterol | {{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg- |
Błonnik | {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g- |
Sól | {{foodstuff.foodstuff.salt}} g- |
Woda | {{foodstuff.foodstuff.water}} g- |
Wapń | {{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg- |
GI | {{foodstuff.foodstuff.gi}} |
PHE | {{foodstuff.foodstuff.phe}} mg- |
Alkohol | {{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g |
Skład wartości odżywczych
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
-
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
-
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Najpopularniejsza aktywność w kategorii Mąka
Tytuł | Wartość energetyczna (kJ) | |
---|---|---|
1 407 | | |
477 | | |
1 449 | | |
1 500 | | |
1 252 | | |
243 | | |
242 | | |
1 507 | | |
59 | | |
1 554 | |
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
produktów w naszej bazie danych
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
wczoraj wypełnionych menu
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zarejestrowanych w Dine4Fit