menu
menu
search close
account
Produkty spożywcze
keyboard_arrow_right
Produkty zbożowe
keyboard_arrow_right
Mąka
keyboard_arrow_right
Delecta Pyszny budy? smak czekoladowe brownie 43 g

Delecta Pyszny budy? smak czekoladowe brownie 43 g

Ilość x {{unitOption.title}} kawałek
Wartość energetyczna 17 kcal
= 71 kJ
Białka 0,4 g
Węglowodany 15 g
Tłuszcze 0,3 g
Błonnik -
Wartość energetyczna {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Białka {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Węglowodany {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tłuszcze {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Błonnik {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Wartość energetyczna 17 kcal
Białka 0,4 g
Węglowodany 15 g
Tłuszcze 0,3 g
Błonnik -
Wartości odżywcze
Białka
0,4 g
Węglowodany
15 g
Cukry
-
Tłuszcze
0,3 g
Nasycone kwasy tłuszczowe
-
Kwasy tłuszczowe trans
-
Mono nienasycone
-
Wielonienasycone
-
Cholesterol
-
Błonnik
-
Sól
-
Woda
-
Wapń
-
GI Indeks glikemicznyhelp
Status
surowe poddane obróbce cieplnej
Białka
{{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Węglowodany
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Cukry
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} g-
Tłuszcze
{{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Nasycone kwasy tłuszczowe
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g-
Kwasy tłuszczowe trans
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g-
Mono nienasycone
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g-
Wielonienasycone
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg-
Błonnik
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Sól
{{foodstuff.foodstuff.salt}} g-
Woda
{{foodstuff.foodstuff.water}} g-
Wapń
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg-
GI Indeks glikemicznyhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} mg-
Alkohol
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g
Skład wartości odżywczych
fiber_manual_record Białka
fiber_manual_record Węglowodany
fiber_manual_record Tłuszcze
fiber_manual_record Błonnik
fiber_manual_record Białka
fiber_manual_record Węglowodany
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tłuszcze
fiber_manual_record Nasycone kwasy tłuszczowe
fiber_manual_record Błonnik
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
-
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
-

Sposób przygotowania 1. Do kubka wlej 175 ml wrzącej wody. 2. Wsypuj powoli zawartość torebki, cały czas mieszając. 3. Energicznie mieszaj łyżeczką do uzyskania gładkiej konsystencji. Budyń jest gotowy do spożycia.

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Najpopularniejsza aktywność w kategorii Mąka

Tytuł Wartość energetyczna (kcal)
346 add_circle Zapisz
336 add_circle Zapisz
299 add_circle Zapisz
114 add_circle Zapisz
158 add_circle Zapisz
58 add_circle Zapisz
97 add_circle Zapisz
52 add_circle Zapisz
57 add_circle Zapisz
354 add_circle Zapisz
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
produktów w naszej bazie danych
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
wczoraj wypełnionych menu
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zarejestrowanych w Dine4Fit