menu
menu
search close
account
Produkty spożywcze
keyboard_arrow_right
Nabiał i jajka
keyboard_arrow_right
Mleko
keyboard_arrow_right
Debic Baza do Cr?me Br?lée UHT 1 l

Debic Baza do Cr?me Br?lée UHT 1 l

(Debic)
Ilość x {{unitOption.title}} kawałek
Wartość energetyczna 781 kJ
= 187 kcal
Białka 3 g
Węglowodany 14 g
Tłuszcze 9 g
Błonnik -
Wartość energetyczna {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Białka {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Węglowodany {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tłuszcze {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Błonnik {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Wartość energetyczna 781 kJ
Białka 3 g
Węglowodany 14 g
Tłuszcze 9 g
Błonnik -
Wartości odżywcze
Białka
3 g
Węglowodany
14 g
Cukry
-
Tłuszcze
9 g
Nasycone kwasy tłuszczowe
-
Kwasy tłuszczowe trans
-
Mono nienasycone
-
Wielonienasycone
-
Cholesterol
-
Błonnik
-
Sól
-
Woda
-
Wapń
-
GI Indeks glikemicznyhelp
Status
surowe poddane obróbce cieplnej
Białka
{{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Węglowodany
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Cukry
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} g-
Tłuszcze
{{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Nasycone kwasy tłuszczowe
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g-
Kwasy tłuszczowe trans
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g-
Mono nienasycone
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g-
Wielonienasycone
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg-
Błonnik
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Sól
{{foodstuff.foodstuff.salt}} g-
Woda
{{foodstuff.foodstuff.water}} g-
Wapń
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg-
GI Indeks glikemicznyhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} mg-
Alkohol
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g
Skład wartości odżywczych
fiber_manual_record Białka
fiber_manual_record Węglowodany
fiber_manual_record Tłuszcze
fiber_manual_record Błonnik
fiber_manual_record Białka
fiber_manual_record Węglowodany
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tłuszcze
fiber_manual_record Nasycone kwasy tłuszczowe
fiber_manual_record Błonnik
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
-
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
-

Sposób użycia: 1. Wstrząśnij przed użyciem. Garnek: 2. Podgrzej mieszając do temp. 70°C. 3. Wyporcjuj, wystudź przez 20 min w temp. pokojowej. 4. Włóż do lodówki na 2 godz., aby deser się ściął. 5. Posyp cukrem i opal palnikiem. Piekarnik: podziel na porcje i piecz w kąpieli wodnej (w podwójnej formie) w temp. 180°C. Ostudź, aż deser się zetnie i opal palnikiem. Kuchenka mikrofalowa: przelej do naczynia oraz podgrzej do 70°C i przejdź do punktów 2-4.

Przechowywać w lodówce. Po otwarciu przechowywać w lodówce (maks. +7°C) oraz zużyć w ciągu 4 dni.

Najpopularniejsza aktywność w kategorii Mleko

Tytuł Wartość energetyczna (kJ)
198 add_circle Zapisz
253 add_circle Zapisz
260 add_circle Zapisz
373 add_circle Zapisz
1 511 add_circle Zapisz
133 add_circle Zapisz
289 add_circle Zapisz
43 add_circle Zapisz
203 add_circle Zapisz
205 add_circle Zapisz
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
produktów w naszej bazie danych
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
wczoraj wypełnionych menu
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zarejestrowanych w Dine4Fit