menu
menu
search close
account
Produkty spożywcze
keyboard_arrow_right
Owoce
keyboard_arrow_right
Owoce suszone
keyboard_arrow_right
Bakalland Grzaniec bakaliowy Mieszanka aromatycznych bakalii i przypraw do wina 150 g

Bakalland Grzaniec bakaliowy Mieszanka aromatycznych bakalii i przypraw do wina 150 g

Ilość x {{unitOption.title}} kawałek
Wartość energetyczna 1 446 kJ
= 345 kcal
Białka 2 g
Węglowodany 79 g
Tłuszcze 0,3 g
Błonnik -
Wartość energetyczna {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Białka {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Węglowodany {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tłuszcze {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Błonnik {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Wartość energetyczna 1 446 kJ
Białka 2 g
Węglowodany 79 g
Tłuszcze 0,3 g
Błonnik -
Wartości odżywcze
Białka
2 g
Węglowodany
79 g
Cukry
-
Tłuszcze
0,3 g
Nasycone kwasy tłuszczowe
-
Kwasy tłuszczowe trans
-
Mono nienasycone
-
Wielonienasycone
-
Cholesterol
-
Błonnik
-
Sól
-
Woda
-
Wapń
-
GI Indeks glikemicznyhelp
Status
surowe poddane obróbce cieplnej
Białka
{{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Węglowodany
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Cukry
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} g-
Tłuszcze
{{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Nasycone kwasy tłuszczowe
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g-
Kwasy tłuszczowe trans
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g-
Mono nienasycone
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g-
Wielonienasycone
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg-
Błonnik
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Sól
{{foodstuff.foodstuff.salt}} g-
Woda
{{foodstuff.foodstuff.water}} g-
Wapń
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg-
GI Indeks glikemicznyhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} mg-
Alkohol
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g
Skład wartości odżywczych
fiber_manual_record Białka
fiber_manual_record Węglowodany
fiber_manual_record Tłuszcze
fiber_manual_record Błonnik
fiber_manual_record Białka
fiber_manual_record Węglowodany
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tłuszcze
fiber_manual_record Nasycone kwasy tłuszczowe
fiber_manual_record Błonnik
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
-
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
-

Sposób przygotowania: Jedno opakowanie grzańca bakaliowego wystarczy na 1 butelkę wina (750 ml). Polecamy wino czerwone półsłodkie. Aby smak i aromat bakalii w większym stopniu przeszedł do wina, zalej grzaniec bakaliowy winem na kilka godzin przed przygotowaniem. Wino wlej do garnka, dodaj grzaniec bakaliowy. Podgrzej (nie zagotuj). Kiedy grzaniec będzie gotowy, przelej go do szklanek.

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Najpopularniejsza aktywność w kategorii Owoce suszone

Tytuł Wartość energetyczna (kJ)
1 051 add_circle Zapisz
1 322 add_circle Zapisz
2 760 add_circle Zapisz
2 911 add_circle Zapisz
1 712 add_circle Zapisz
1 222 add_circle Zapisz
365 add_circle Zapisz
2 429 add_circle Zapisz
1 222 add_circle Zapisz
2 703 add_circle Zapisz
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
produktów w naszej bazie danych
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
wczoraj wypełnionych menu
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zarejestrowanych w Dine4Fit