Produkty spożywcze Witaminy Minerały Wpływ na zdrowie Nieodpowiednie potrawy Dodatki do żywności Inne

Pastani

Wartości w tabeli dotyczą 100 g żywności.
search
Filtr keyboard_arrow_down Filtr keyboard_arrow_up
Ilość: Wartość energetyczna (kcalkJ) Białka Węglowodany Tłuszcze Błonnik
min:
max:
search
{{item.title}} [Wpływ na zdrowie] [Nieodpowiednie potrawy] [Witaminy] [Minerały] [Dodatki do żywności] [Inne]
{{t.title}}
[Wpływ na zdrowie] [Nieodpowiednie potrawy] [Witaminy] [Minerały] [Dodatki do żywności] [Inne]
Tytuł Wartość energetyczna (kcal) Białka (g) Węglowodany (g) Tłuszcze (g) Błonnik (g)
156 7 26 1 6
157 7 26 1 6
379 13 71 2 4
353 13 68 2 4
358 12 71 2 3
364 12 73 2
350 15 62 3 8
354 13 74 2 4
354 13 69 2
357 13 2 4
Tytuł Wartość energetyczna (kcalkJ) Białka (g) Węglowodany (g) Tłuszcze (g) Błonnik (g)
{{f.energy}} {{f.protein}} {{f.carbohydrate}} {{f.fat}} {{f.fiber}}
Wierszy na stronę:
{{o}}
{{paginationStart()}} - {{paginationLimit()}} z 76 {{foodstuff.count}}
keyboard_arrow_left
1
keyboard_arrow_right
Produkty spożywcze
keyboard_arrow_right
Witaminy
Witaminy
{{item.title}}
{{item.title}}
Produkty spożywcze
keyboard_arrow_right
Minerały
Minerały
{{item.title}}
{{item.title}}
Produkty spożywcze
keyboard_arrow_right
Wpływ na zdrowie
Wpływ na zdrowie
{{item.title}}
{{item.title}}
Produkty spożywcze
keyboard_arrow_right
Nieodpowiednie potrawy
Nieodpowiednie potrawy
{{item.title}}
{{item.title}}
Produkty spożywcze
keyboard_arrow_right
Dodatki do żywności
Dodatki do żywności
{{item.title}}
keyboard_arrow_down keyboard_arrow_up
{{i.title}}
{{i.title}} {{i.description}}
Produkty spożywcze
keyboard_arrow_right
Inne
Inne
{{item.title}}
{{item.title}}
Produkty spożywcze Witaminy Minerały Wpływ na zdrowie Nieodpowiednie potrawy Dodatki do żywności Inne
čestina
slovenčina
Український
русский
polski
magyar
phone Pobierz aplikację
App
Dine4Fit
Dine4Fit
čestina
slovenčina
Український
русский
polski
magyar
phone Pobierz aplikację
App
Dine4Fit © 2024 Wszelkie prawa zastrzeżone.
Dine4Fit © 2024 Wszelkie prawa zastrzeżone.