Brownie z żurawiną
Ocena przepisu
Składniki
2 x opakowanie (100 g)
opakowanie (80 g)
4 x sztuka (58 g)
50 x 1 g
50 x 1 g
4 x duża porcja (20 g)
porcja (10 g)
Zapisz te składniki w swoim inteligentnym menu
Będziesz dokładnie wiedzieć, ile kalorii i składników odżywczych zawiera przepis.
porcja
Opis przygotowania przepisu
1
Rozpuścić czekoladę z cukrem i masłem w małym rondelku
2
Do półmiska wbić jajka, następnie przelać do nich rozpuszczoną czekoladę, na wolnych obrotach miksera zmiksować na jednolita masę.
3
Przesiać mąkę dalej miksując. Dodać 4 garście żurawiny suszonej i wymieszać łyżka. Wylać do małej keksówki na papier
4
Piec 25 Minut w 180 stopniach
6 porcji, 40 minut
2 481 kcal
Lub 10 389 kJ ● Wartość energetyczna
56,2 g
Zalecane dzienne spożycie: 0 g
269 g
Zalecane dzienne spożycie: 0 g
Cukry
220 g
126 g
Zalecane dzienne spożycie: 0 g
Nasycone kwasy tłuszczowe
69,6 g
Kwasy tłuszczowe trans
0,27 g
Mono nienasycone
2,7 g
Wielonienasycone
0,35 g
Cholesterol
24 mg
Błonnik
21,2 g
Zalecane dzienne spożycie: 0 g
Sól
1,7 g
Wapń
2,1 mg
Sód
0 g
Woda
1,8 g
PHE
2 810 mg
0%
Z zalecenago dziennego spożycia
Dokładniejsze oszacowanie dziennego spożycia
Edytuj swój profil poniżej i zapisz
Kobieta
Mężczyzna
Chcę
Schudnąć
Nabrać masy mięśniowej
Być fit
Rok urodzenia
Wzrost
Waga
Stały wydatek energii
Nieznaczna aktywność
Skład wartości odżywczych
12 %
60 %
49 %
28 %
15 %
Przepisy i składniki
możesz zapisać w menu

Łatwy przegląd kategorii
uzyskaj lepszą kontrolę nad spożyciem i wydatkowaniem kalorii

Statystyki na drodze do osiągnięcia docelowej wagi
Określ swoją docelową wagę i śledź postępy.

Inspiruj się przepisami i innymi menu
Uzyskaj olbrzymią bazę danych produktów.