Produkty spożywcze keyboard_arrow_right
Owoce keyboard_arrow_right
Marmolady i dżemy keyboard_arrow_right
Smakowita Pasta z ziaren fasoli z czerwoną papryką 180 g
Smakowita Pasta z ziaren fasoli z czerwoną papryką 180 g
Wprowadź ilość i jednostkę
sztuka
= 0 g
196 kcal
Lub 820 kJ ● Wartość energetyczna
4,4 g
Zalecane dzienne spożycie: 0 g
11 g
Zalecane dzienne spożycie: 0 g
Cukry
-
14 g
Zalecane dzienne spożycie: 0 g
Nasycone kwasy tłuszczowe
1 g
Kwasy tłuszczowe trans
-
Mono nienasycone
-
Wielonienasycone
-
Cholesterol
-
Błonnik
-
Zalecane dzienne spożycie: 0 g
Sól
1,1 g
Wapń
-
Sód
-
Woda
-
PHE
220 mg
0%
Z zalecenago dziennego spożycia
Dokładniejsze oszacowanie dziennego spożycia
Edytuj swój profil poniżej i zapisz
Kobieta
Mężczyzna
Chcę
Schudnąć
Nabrać masy mięśniowej
Być fit
Rok urodzenia
Wzrost
Waga
Stały wydatek energii
Nieznaczna aktywność
Najpopularniejsza aktywność w kategorii Marmolady i dżemy
Skład wartości odżywczych
15 %
37 %
0 %
48 %
3 %
Użytkownicy Premium nie widzą reklam
Więcej o tym produkcie
Najlepiej spożyć przed końcem: / Numer partii: nadruk na nakrętce. Zaleca się przechowywanie od +4 °C do +10 °C, dopuszczalne jest przechowywanie w temperaturze pokojowej. Po otwarciu opakowania przechowywać w lodówce nie dłużej niż 7 dni. Na powierzchni produktu może się pojawić przypieczenie, które jest naturalną cechą produktu.
Możesz umieścić produkt w swoim menu

Łatwy przegląd kategorii
uzyskaj lepszą kontrolę nad spożyciem i wydatkowaniem kalorii

Statystyki na drodze do osiągnięcia docelowej wagi
Określ swoją docelową wagę i śledź postępy.

Inspiruj się przepisami i innymi menu
Uzyskaj olbrzymią bazę danych produktów.
Ponad 7 milionów użytkowników
🇨🇿 🇸🇰 🇵🇱 🇭🇺 🇺🇦
Polecam, nawet bez premium bardzo fajna
Aplikacja bardzo mi się podoba można kontrolować co i ile się tego je przypomina również o nawadnianie co również jest ważne godne polecenia :)
Bardzo fajna dla liczenia kalorii i mikroskładników. 6 posiłków+ aktywność. Dodawanie produktów po kodzie kreskowym jak również tworzenie własnych produktów i przepisów.