Tarczyński
Wartości w tabeli dotyczą 100 g żywności.
Filtr keyboard_arrow_down Filtr keyboard_arrow_up
Ilość:
Wartość energetyczna (kJ)
Wartość energetyczna (kJ)
Białka
Węglowodany
Tłuszcze
Błonnik
0 3800 0 3800 0 - 3800
min:
max:
Tytuł | Wartość energetyczna (kcal) | Białka (g) | Węglowodany (g) | Tłuszcze (g) | Błonnik (g) |
---|---|---|---|---|---|
|
|||||
|
|||||
240 | 13 | 4,3 | 19 | ||
502 | 26 | 5,2 | 42 | ||
309 | 40 | 4,9 | 14 | 0 | |
266 | 14 | 3,5 | 22 | ||
288 | 24 | 5,8 | 18 | ||
536 | 25 | 3,4 | 47 | ||
216 | 14 | 2 | 17 | ||
532 | 27 | 3,4 | 45 | ||
283 | 14 | 1,3 | 25 | ||
229 | 14 | 2,8 | 18 |
Produkty spożywcze keyboard_arrow_right
Witaminy
Produkty spożywcze keyboard_arrow_right
Minerały
Produkty spożywcze keyboard_arrow_right
Wpływ na zdrowie
Produkty spożywcze keyboard_arrow_right
Nieodpowiednie potrawy
Produkty spożywcze keyboard_arrow_right
Dodatki do żywności
Produkty spożywcze keyboard_arrow_right
Inne

Dine4Fit




Dine4Fit