Dine4Fit
star star star star star_half
menu
menu
search close
account

Bezglutenowy sernik z owocami leśnymi

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Składniki

{{recipe.portionsString}}
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}}
{{item.unit}}

Składniki

16 porcji
130 x 1 g
50 g
60 x 1 ml
200 x 1 g
3 x opakowanie (250 g)
50 x 1 g
20 x sztuka (0,05 ml)

Opis przygotowania przepisu

1
Ciastka razem z kokosem zmiel na sypką masę. Następnie dodaj rozpuszczony olej kokosowy i wszystko dobrze wymieszaj. Docisnąć mieszaninę do dna okrągłej formy i piec w temperaturze 150 ° C około 5-10 minut - UWAGA NA PRZYPALENIE
2
Mieszankę leśną mieszamy ze śmietaną, a następnie ubijamy śmietanę do bitej śmietany. W misce wymieszaj twarożek razem z Flavdrops (ok. 10 kropli), następnie dokładnie wymieszaj krem ​​owocowy i dodaj śmietanę.
3
Po ostygnięciu natrzyj ciasto mieszanką twarogową.
4
Na koniec możemy udekorować ciasto leśną owcą i kokosem.

Wartości odżywcze

fiber_manual_record Białka
fiber_manual_record Węglowodany
fiber_manual_record Tłuszcze
fiber_manual_record Białka
fiber_manual_record Węglowodany
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tłuszcze
fiber_manual_record Nasycone kwasy tłuszczowe
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Wartość energetyczna
2 584 kcal
Białka
104 g
Węglowodany
125 g
Cukry
44 g
Tłuszcze
186 g
Nasycone kwasy tłuszczowe
134 g
Kwasy tłuszczowe trans
0 g
Mono nienasycone
27 g
Wielonienasycone
2 g
Cholesterol
218 mg
Błonnik
16 g
Sól
2 g
Woda
2 g
Wapń
839 mg
PHE
5 187 mg
Wartość energetyczna
{{recipe.energy}} kJ- {{recipe.energy}} kcal-
Białka
{{recipe.protein}} g-
Węglowodany
{{recipe.carbohydrate}} g-
Cukry
{{recipe.sugar}} g-
Tłuszcze
{{recipe.fat}} g-
Nasycone kwasy tłuszczowe
{{recipe.saturatedFattyAcid}} g-
Kwasy tłuszczowe trans
{{recipe.transFattyAcid}} g-
Mono nienasycone
{{recipe.monoSaturated}} g-
Wielonienasycone
{{recipe.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{recipe.cholesterol}} mg-
Błonnik
{{recipe.fiber}} g-
Sól
{{recipe.salt}} g-
Woda
{{recipe.water}} g-
Wapń
{{recipe.calcium}} mg-
PHE
{{recipe.phe}} mg
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
produktów w naszej bazie danych
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
wczoraj wypełnionych menu
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zarejestrowanych w Dine4Fit