Dine4Fit
star star star star star_half
menu
menu
search close
account
Produkty spożywcze
keyboard_arrow_right
Produkty zbożowe
keyboard_arrow_right
Mąka
keyboard_arrow_right
Winiary Budy? bez dodatku cukru smak wanilii 4 x 35 g

Winiary Budy? bez dodatku cukru smak wanilii 4 x 35 g

Ilość x {{unitOption.title}} kawałek
Wartość energetyczna 17 kcal
= 70 kJ
Białka -
Węglowodany -
Tłuszcze -
Błonnik -
Wartość energetyczna {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Białka {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Węglowodany {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tłuszcze {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Błonnik {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Wartość energetyczna 17 kcal
Białka -
Węglowodany -
Tłuszcze -
Błonnik -
Wartości odżywcze
Białka
-
Węglowodany
-
Cukry
-
Tłuszcze
-
Nasycone kwasy tłuszczowe
-
Kwasy tłuszczowe trans
-
Mono nienasycone
-
Wielonienasycone
-
Cholesterol
-
Błonnik
-
Sól
-
Woda
-
Wapń
-
GI Indeks glikemicznyhelp
Status
surowe poddane obróbce cieplnej
Białka
{{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Węglowodany
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Cukry
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} g-
Tłuszcze
{{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Nasycone kwasy tłuszczowe
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g-
Kwasy tłuszczowe trans
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g-
Mono nienasycone
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g-
Wielonienasycone
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg-
Błonnik
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Sól
{{foodstuff.foodstuff.salt}} g-
Woda
{{foodstuff.foodstuff.water}} g-
Wapń
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg-
GI Indeks glikemicznyhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} mg-
Alkohol
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g
Skład wartości odżywczych
fiber_manual_record Białka
fiber_manual_record Węglowodany
fiber_manual_record Tłuszcze
fiber_manual_record Błonnik
fiber_manual_record Białka
fiber_manual_record Węglowodany
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tłuszcze
fiber_manual_record Nasycone kwasy tłuszczowe
fiber_manual_record Błonnik
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
-
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
-

Spos?b przygotowania 1. Z 0,5 litra zimnego mleka odlej 0,5 szklanki, wsyp do niej zawarto?? opakowania oraz 2 czubate ?y?ki cukru (ok. 40 g) i dobrze wymieszaj. Pozosta?e mleko zagotuj. 2. Do gotuj?cego si? mleka wlej rozrobiony proszek ci?gle mieszaj?c. Od momentu zagotowania gotuj jeszcze przez 0,5 minuty. 3. Gotowy budy? wlej do miseczek, nie mieszaj i zostaw do ostygni?cia. Budy? Winiary jako przek?ska mleczna podana wraz z owocami to wygodna propozycja na pe?nowarto?ciowy podwieczorek. Pami?taj! Zamiast cukrem, deser mo?esz pos?odzi? miodem lub syropem klonowym, w?wczas budy? ugotuj na mniejszej ilo?ci mleka (400 ml).

Przechowywa? w suchym i ch?odnym miejscu.

{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
produktów w naszej bazie danych
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
wczoraj wypełnionych menu
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zarejestrowanych w Dine4Fit