menu
menu
search close
account
Produkty spożywcze
keyboard_arrow_right
Warzywa mrożone
keyboard_arrow_right
Bonduelle Steam ? la California Mix Mieszanka warzywna 400 g

Bonduelle Steam ? la California Mix Mieszanka warzywna 400 g

Ilość x {{unitOption.title}} kawałek
Wartość energetyczna 130 kJ
= 31 kcal
Białka 1 g
Węglowodany 4 g
Tłuszcze 0,1 g
Błonnik -
Wartość energetyczna {{foodstuff.foodstuff.energy}} kcal{{foodstuff.foodstuff.energy}} kJ
= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,0.239) | number : 0}} kcal= {{ unitConvert(foodstuff.foodstuff.energy,4.184) | number : 0}} kJ
Białka {{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Węglowodany {{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Tłuszcze {{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Błonnik {{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Wartość energetyczna 130 kJ
Białka 1 g
Węglowodany 4 g
Tłuszcze 0,1 g
Błonnik -
Wartości odżywcze
Białka
1 g
Węglowodany
4 g
Cukry
-
Tłuszcze
0,1 g
Nasycone kwasy tłuszczowe
-
Kwasy tłuszczowe trans
-
Mono nienasycone
-
Wielonienasycone
-
Cholesterol
-
Błonnik
-
Sól
-
Woda
-
Wapń
-
GI Indeks glikemicznyhelp
Status
surowe poddane obróbce cieplnej
Białka
{{foodstuff.foodstuff.protein}} g-
Węglowodany
{{foodstuff.foodstuff.carbohydrate}} g-
Cukry
{{foodstuff.foodstuff.sugar}} g-
Tłuszcze
{{foodstuff.foodstuff.fat}} g-
Nasycone kwasy tłuszczowe
{{foodstuff.foodstuff.saturatedFattyAcid}} g-
Kwasy tłuszczowe trans
{{foodstuff.foodstuff.transFattyAcid}} g-
Mono nienasycone
{{foodstuff.foodstuff.monoSaturated}} g-
Wielonienasycone
{{foodstuff.foodstuff.polySaturated}} g-
Cholesterol
{{foodstuff.foodstuff.cholesterol}} mg-
Błonnik
{{foodstuff.foodstuff.fiber}} g-
Sól
{{foodstuff.foodstuff.salt}} g-
Woda
{{foodstuff.foodstuff.water}} g-
Wapń
{{foodstuff.foodstuff.calcium}} mg-
GI Indeks glikemicznyhelp
{{foodstuff.foodstuff.gi}}
PHE
{{foodstuff.foodstuff.phe}} mg-
Alkohol
{{foodstuff.foodstuff.alcohol}} g
Skład wartości odżywczych
fiber_manual_record Białka
fiber_manual_record Węglowodany
fiber_manual_record Tłuszcze
fiber_manual_record Błonnik
fiber_manual_record Białka
fiber_manual_record Węglowodany
fiber_manual_record Cukry
fiber_manual_record Tłuszcze
fiber_manual_record Nasycone kwasy tłuszczowe
fiber_manual_record Błonnik
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
-
{{dataChartPercent[0] | number:2}} %
{{dataChartPercent[1] | number:2}} %
{{dataChartPercent[2] | number:2}} %
{{dataChartPercent[3] | number:2}} %
{{dataChartPercent[4] | number:2}} %
-

Chronić przed rozmrożeniem! Produkt rozmrożony nie nadaje się do powtórnego zamrożenia! Sposób przechowywania pod warunkiem nieprzerwania łańcucha chłodniczego: w temperaturze -6°C do jednego tygodnia; w temperaturze -12°C do jednego miesiąca; w temperaturze -18°C najlepiej spożyć przed końcem: data wydrukowana na opakowaniu.

Najpopularniejsza aktywność w kategorii Warzywa mrożone

Tytuł Wartość energetyczna (kJ)
60 add_circle Zapisz
29 add_circle Zapisz
600 add_circle Zapisz
209 add_circle Zapisz
145 add_circle Zapisz
156 add_circle Zapisz
135 add_circle Zapisz
142 add_circle Zapisz
211 add_circle Zapisz
139 add_circle Zapisz
{{feedback.text}}
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
produktów w naszej bazie danych
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
wczoraj wypełnionych menu
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
zarejestrowanych w Dine4Fit